Ki van itt?

Oldalainkat 1306 vendég és 0 tag böngészi

mk-special-forces-2-hirMegint mortalozunk, melynek keretében lezárjuk a múlt hónapban elkezdett Különleges Alakulat című minit is a második részével. Ami sajna nem bővelkedik annyira az akcióban, mint a felvezető füzet, és bónusz történet sincs a végén, cserébe viszont lesz majd megint matiné. Előtte azonban lássuk, miként keveredünk ki a Különleges Alakulat és a Fekete Sárkány végtelen hadakozásának ezen összecsapásából.
Legutóbb bizony komoly slamasztikában hagytuk ott hőseinket. Két társukat elrabolták, az egyetlen nyomuk pedig, egy elfogott bűnöző, úgy döntött, a legvégső végletekig elviszi a hallgatás jogát, és jól megöngyilkolta magát. Sonyáék tehát kétségbeesve és teljesen megrekedve kénytelenek szembenézni a bűnszervezet helyi alvezérének, Rojacknek az ármánykodásaival, amelyeknek az MK-tól elvárt módon pár külső dimenzió is részét képezi. Nem, mielőtt valaki rosszra gondolna, nem kötött szövetséget semmilyen önkényúrral, aki - na igen - le akarná igázni a világot (snitt). Tervei jóval anyagiasabb jellegűek. De az Alakulaté is, mert ők roppant anyagi jóvátételt várnak el attól, hogy lefüleljék és péppé verjék Rojacket. Amihez azonban fel kell kutatniuk őt. Még szerencse, hogy a kutatólaboros srácok gyorsan a helyzet magaslatára állnak, az összecsapás pedig elkerülhetetlen. Akárcsak Momentum monumentális pillanatai.

Mortal-stripjeinkben a múlt havi 8-bites kalandokat követően teszünk egy merész lépést és megduplázzuk a bitjeink számát! A régi konzolokat ismerők már sejthetik, hogy most jön a SNES/Genesis korszak... ám sajna csak négy csíkkal. Cserébe viszont leruccanunk az Árnybirodalomba, körülnézünk az Élő Erdőben, és visszaugrunk egy rövid szellemeskedés erejéig a Földi Birodalomba is, vagyis a rövidsége ellenére a 16-bites Konquest alaposan körüljárja az MK ismertebb dimenzióit.

Nem maradhat el a matiné sem most már, hisz két hónapja annak, hogy megismerhettük Quan Chi első felbukkanását. A mostani, Feltámadás címet viselő epizódban nem túl meglepő módon tanúi lehetünk egy, a filmes univerzumban meglehetősen halott karakter visszatérésének az élők sorába. Hogy ki ez a karakter, valószínűleg nem lesz túl nagy titok, lévén, hogy a videó automatikusan generált előzetes képén pont ő szerepel.

És a végére a Mortal-napon kívül is frissülő részlegünk, az MK-sztorik újabb fejezete, a Shaolin Monks történetének hatodik része, amiben egy kicsit lenyugszanak a kedélyek, ám nem sokáig. Ez a rész a játék - amúgy meglehetősen megváltozott - háttérvilágát bemutató videó utolsó mozzanatait foglalja össze, azokat a pillanatokat, amiket a két főszereplő még viszonylag békésen tölthet el azelőtt, hogy szó szerint a fejükre szakadna az ég, és ezzel együtt belekeveredjenek egy véget nem érő küzdelemsorozatba... melynek elmesélése a következő húsz epizód feladata lesz majd.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta