Ki van itt?

Oldalainkat 1420 vendég és 0 tag böngészi

fantastic-force-v2-1-hirA tavalyi olvasói véleménykérdezés során arra jutottunk, hogy letudjuk a Millat-Hitch-féle Fantasztikus Négyesekből az összes átvezető részt, így most egy kicsit aránytalanná válik az eloszlás, de talán szerencsésebb lesz abból a szempontból, hogy a színvonal egységesen mozog.
Ez a bevezető a Fantastic Force v2-es minijének, magyarul a Fantasztikus Osztag második sorozatának első részét lenne hivatott felkonferálni.
Már tagtársaimtól és olvasóktól is megkaptam, hogy valószínűleg azért nincs sok olvasója/véleményezője nem egy sorozatomnak, mert meglehetősen negatív hangvétellel mutatom be őket a hírekben. Erről próbálok leszokni, már amennyire lehet, ám itt megint csak kötelességemnek érzem, hogy két tényt előre közöljek a sorozattal kapcsolatban. Az egyik, hogy az eredetileg ötrészesre tervezett miniből az első rész fogyásainak megjelenése után (vagyis a harmadik szám kijövetelekor) hirtelen négyrészes mini lett, vagyis egy hónappal korábban csapták le, mint eredetileg tervezték volna. A másik, hogy tudomásom szerint a Marvel azóta se adta ki gyűjteményes kötetben. Ha valaki szokta olvasni rendszeresen a rovatomat, az sejtheti, hogy ez mit jelent...
Ami miatt mégis itt van - a népsokkolás mellett - az az, hogy ez a mini folytatja a Fantastic Four #562-ben félbehagyott szálat, vagyis konkrétan azt, hogy mi történt a jövőből érkezett Új Oltalmazókkal, nyolcmilliárd embertársukkal és a mesterségesen épített Új-Földdel, ahová ez az egész brancs költözött. Az Új-Föld hivatalos tulaja természetesen nem repes az örömtől, hogy kapott pár milliárd hívatlan vendéget, és elő is állítja a robotokból álló rendfenntartó seregét, amivel megpróbálja megrendszabályozni a birtokháborítókat. Terve csúfos kudarcot vall. Ám ez nem jelenti azt, hogy az Új Oltalmazók nyugodtan ücsöröghetnek a babérjaikon. Mert itt van még nekik egy globális szociális krízis, amin nem segít sokat, hogy a bolygó automatizálásának hála legalább a gazdaság nem omlott rögtön össze. Meg hát mivel ez egy Marvel-képregény, természetesen a szuperképességű bajok se maradhatnak el.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta