Ki van itt?

Oldalainkat 1577 vendég és 0 tag böngészi

heroes-reborn-5th-3-moe-hirKissé később jön ma a frissítés a szokottnál, de ez sajna most egy ilyen időszaknak tűnik a Zsákon. Mindenesetre legalább képregényt nem kellett még tolnunk emiatt.
Mai delikvensünk a Hősök újjászületése: Ötödik hét fantázianevet viselő ciklus harmadik füzete, a Mesterbűnözők, ami nem túl meglepő módon a Mesterbűnözőkről szól. A csapatnak a hősök kivonulása után annak ellenére is eléggé jó dolga van, hogy az atlantisziak egy icipicit elpusztították az Egyesült Államokat. Sikerült átvenniük az uralmat Chicago felett, és a vezetőjük, a Fekete Lovag éppen azon van, hogy némi politikai machináció segítségével komoly szövetséget ajánljon a visszatért Fátum doktornak, hogy aztán együtt terjeszthessék ki a fennhatóságuk az egész kontinensre.
Az események narrátora a Vasember v2-es sorozat olvasóinak ismerős lehet. Forgószélről van szó, aki nem éppen a lelkesedés netovábbjaként végzi mindennapi feladatait a csapatban. Egyetlen társa a ritka szószátyár Radioaktív Ember, akivel szerencsére minden lelki baját megoszthatja. Ám érezni, hogy nem túl elégedett a sorsa alakulásával, és még az olyan kellemes epizódok se dobják fel az életét, mint amikor Vörös Dinamó és Titánember egymásnak esnek, hogy bizonyítsák előtte, melyikük az alkalmasabb elvtárs a csapatba. Fekete Lovag pedig eközben mindenáron megpróbál fényt deríteni ara a rejtélyre, hogy mit jelenthet az a szó, hogy Ashema.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta