Ki van itt?

Oldalainkat 1425 vendég és 0 tag böngészi

spider-girl-054-hirMai Póklányunkban, bármilyen hihetetlen, de végre tényleg nekikezdünk annak a történetnek, ami már év eleje óta állandóan említésre kerül a hírekben, és amiről az aktuális házi kötetünket is elneveztük. A Kígyó évéről volna most szó, ami talán nem egészen fog illeni az évszakhoz, ugyanis ez egy karácsony környéki sztori. Habár valószínűleg eredetileg se volt túlzottan aktuális, lévén, hogy hat hónapon át ment és fog menni nálunk is.
Habár közeleg a karácsonyi szünet, May élete semmivel sem lesz egyszerűbb. A suliban továbbra is kuszálódnak a magánéleti szálak, melyekre már hősnőnk is néha csak sóhajt egyet, hisz amúgy is elég aggódnivalót ad neki születendő kistestvérkéje. Aki persze a szüleinek még több aggódnivalót ad. Persze ilyenkor jól jön, ha apucinak van néhány igencsak jó felszereléssel bíró ismerőse is, akik segíthetnek eloszlatni a kétségeket.
És mivel ez a sztori most már tényleg belemegy a szuperhősködés közepébe, igen, végre előkerül egy igencsak figyelemreméltó ellenfél is. Vagyis sok ellenfél. Egy egész kígyóveremnyi. Ugyanis a Kígyó Fiai néven ismert, nem kicsit neonáci szervezet MC2-es utódai, az A-Nextben elvileg már felbukkant Kígyó Katonái a szentestét szemelték ki arra, hogy emlékeztessék New Yorkot a létezésükre némi vidám tömeggyilkosság keretében, amelyhez valamiért szükséges egy akkora flinta, amit ha Rob Liefeld meglátna, összepiszkítaná magát a gyönyörűségtől. Szerencsére a közelben tartózkodik egy közkedvelt és barátságos hálószövő is, aki azonban a jelek szerint ezúttal túl nagy fába vágta a fejszéjét.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta