Ki van itt?

Oldalainkat 1394 vendég és 0 tag böngészi

streetfighter-ii-06-hirÉrdekes módon senkinek se tűnt fel, hogy két hete sikeresen felcseréltem a Street Fighter-napot a Mortal Kombat-nappal, aminek következtében az áprilisi SF-füzet igencsak megkésett. Konkrétan mára. Helyette viszont májusban ez jön majd gyorsabban és az MK-ra kell várni. Ami egy teljesen felesleges megjegyzés volt, de legalább tölti a sorokat e mellett az egész pofás hírkép mellett.
A mostani felhozatalunk a Street Fighter II címen futó minisorozat utolsó része. Akik követik a sorozatot, azok most valószínűleg elcsodálkozhatnak, hogy hogyan lehet lezárni a második játék képregény-adaptációját, ha egyszer eddig az egész arról szólt, hogy Ryu beutazta fél Ázsiát, hogy felkészüljön a harcra. Sőt, a mostani részben is a felkészülése folytatódik, melynek keretében meg kell küzdenie az Erő sötét oldalával... akarom mondani a sötét Hadou által keltett gonosz tükörképével, vagyis Gonosz Ryuval. Aki ezzel elérte azt, hogy visszaadaptálódjon, ugyanis a karakter az SF mangaváltozatában jelent meg először, aztán a Capcomnak megtetszett annyira, hogy belerakják az egyik Alphába, most meg onnan adaptálják vissza az amerikai képregénybe. Szép kis kör.
Ó, igen, és persze volna itt egy másik szál is. Szóval Cammyék Maxikóban egy kisebb gondba keveredtek, amely kisebb gond háromnegyed mázsa és Bisonnak hívják. (Legalábbis Nyugaton, Japánban ő Vega.) És Bison egy jó főellenséghez méltó módon nem igazán hagy sok esélyt nem túl szerencsés hőseinknek. Még Rose-nak sem, akiben az a jó, hogy még a játékok kiadója ssem tudja eldönteni, hogy most akkor ebben a harcban tényleg utolérte-e őt a vég vagy sem.
És most akkor a válasz arra, hogy ha egyszer ennek a mininek vége, akkor ugyan hogyan lesz lezárva ez a történet, elvégre az egész eléggé nyitva maradt. A válasz az, hogy van egy újabb mini, egy 12 részes Street Fighter II Turbo. De hogy az következik-e májusban, az megint rajtatok áll. Folytathatjuk rögtön azzal, hogy menjen a történet, de most tehetünk egy kis kitérőt is, mert van egy újabb Legendánk, aminek a főszereplője Chun-Li, és a címével ellentétben nem sok köze van az ilyen néven elhíresült filmhez. Helyette sokak kedvenc Interpol-ügynökének korai, még a Hong Kong-i rendőrség kötelékében járőrként töltött idejével foglalkozik, és az első olyan esetével, amikor személyesen került kapcsolatba a Shadaloo-val.
Így hát rátok bízom. ha valaki szeretné, hogy a Chun-Li jöjjön most, az jelezze a fórumon. Ha meg az SFII történetét szeretnétek, hogy folytassuk, az is jelezze a fórumon.

Plusz: Már megint kimaradt az MK-történet a múlt héten, szóval most duplázunk egyet. A Shaolin Monks hetedik és nyolcadik részében visszatérnek a bonyodalmak egy sereg tarkata képében, akik eléggé heves fogadtatásban részesítik az ünneplő hősöket. A Wu Shi Akadémia elleni támadás itteni verziójában ugyanis egy komplett, ostromgépekkel felszerelt hadsereg érkezik egy kisebb horda helyett, és szó szerint háborút kezdenek el vívni a Földön. Ezután pedig eljutunk rögtön a Külső Világba, hogy ott aztán egy labirintusban vergődve találjuk hőseinket. (Meg az oda tévedő játékost.)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta