Ki van itt?

Oldalainkat 976 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!f4-foes-4-hir

Megritkult F4-részlegünk lassított tempójának hála sikerül kicsit elhúzni az aktuális F4-mini kirakását, ám így se kerülhető el, hogy időnként folytatódjon is a sorozat. Ám amíg ráveszem magam, hogy nekiálljak a következőnek, lássuk, mi jót tartogat nekünk a Kirkman tollából született Ellenfelek című minisorozat negyedik fejezete.
A legutóbb ott hagytuk abba, hogy Sue éppen nagyban ütlegelte a Szuper-Skrullt, mivel azt hitte, az űrlény elrabolta a fiát, Franklint. Miután ezt a félreértést a Szuper-Skrull eszméletének elvesztése mellett sikerült tisztázniuk, és egy kissé szabadelvű bébiszitter összeszedésével a gyerekek felügyeletét is letudniuk, az F4 végre elkezdhet hozzálátni Reed mesteri tervéhez, miszerint proaktívan levadásszák az összes ellenfelüket a legnevetségesebbtől a legveszedelmesebbig, és egy kényelmes, fűtött, hideg-meleg vizes cellába szállásolják őket a Negatív Zóna legmélyén.
Csak megjegyzem, ez a mini több mint egy évvel a Polgárháború megjelenése előtt jelent meg.
A kajtatóakció első nyertese az F4 legelső füzetéből megismert Vakondember, aki nem mellékesen a földalatti Szubterránia (ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy a földalatti Föld Alatti) és ezzel járulékosan néhány több száz tonnás szörnyecske ura. Aki nem igazán akarja otthagyni pihentető hajlékát, még akkor sem, ha a börtönben ingyen kábeltévé járna neki. (HBO ugyanis nincs a csomagban.) Ezért jogászati kifejezéssel élve ellenáll a letartóztatásnak, amely ellenállás magában foglal pármillió tonna törmeléket is, melyet az ellene fellépő F4 fejére pottyant polgári engedetlensége jeleként. Ez igen fájó benyomást fog valószínűleg tenni hőseinkre.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta