Ki van itt?

Oldalainkat 1158 vendég és 2 tag böngészi

  • aanti0
  • Gabi

nova-v4-06-hirSziasztok!

Harmadik részéhez értünk a Nova v4-es sorozat a Hódításhoz köthető részeinek, onnan is szám szerint a hatodik füzettel ismerkedhettek meg. Ez pedig egy marha hosszú linkelési lehetőség volt itt. Most büszke vagyok magamra.
Ahogy a hír címe és a mellékelt kép is mutatja, a mostani részben a két kéznél lévő Nova-centúrió összecsap egymással, annak az apropóján, hogy az egyiküket éppen most fertőzte meg a Falanx egy roppant lenge és egyben különös (különös, hogy miként marad a helyén és nem csúszik sose oldalra) ruházatot viselő, ámde egy picit talán túlontúl vérszomjas hölgyeménynek köszönhetően; a másikuk pedig egyszerűen csak zokon vette, hogy a fentebb nevezett páros minden ismerősét lemészárolta mindenféle összetett eszközökkel.
A kialakult küzdelem gyakorlatilag a történet nagyját elviszi, cserébe viszont a Novák szó szerint végigverekszik magukat egy komplett ipari komplexumon, hogy olyan jeleneteket és beállításokat láthassunk, amiért sokunk az igazi vérbeli szuperhős-képregényeket szeretni szokta.
Ó, és igen. Akármennyire tűnik hihetetlennek egy Marvel-képregénynél, a füzet vége tényleg úgy történt. Nincs kiskapu, nincs visszatáncolás, ennek a cselekedetnek pedig meglesznek majd a hosszú távú következményei is.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta