Ki van itt?

Oldalainkat 669 vendég és 1 tag böngészi

  • aanti0

Sziasztok!

Előszöris elnézést mindenkitől, akit lázba hozott a múlthét vasárnap kikerült Warhammer fejléc, mivel az aznapi frissítést egy sajnálatos technikai nehézség az utolsó pillanatban meghiúsította,de ezúton is igérem, hogy hamarosan bepótoljuk az aznapra esedékes WH Montly adagotokat, de addig a türelmeteket kérem.

Hogy a mai frissítés témájáról is ejtsek pár szót, közületek mostanra gondolom sokan tudjátok - azok bizonyosan, akik el szokták olvasni a képregényeket kísérő cikkeinket - hogy a mai nap után a Gears of War hosszabb időre (minimum fél évre) szabadságra megy. Ennek oka, hogy utolértük az amerikai megjelenést, mely az elmúlt évben enyhén szólva is haldokló tendenciát mutatott a tengeren túlon, noha biztató jel, hogy idén már stabilizálódni látszik a sorozat sorsa, így némi kihagyás után jövőre gőzerővel csapunk lovak közé a bestsellerré avanzsált GoW regények szerzője, Karen Travis által jegyzett új fejezetekbe.

De visszakanyarodva a mai fejezetre: Két héttel a Jilane-i akció után Alex és Jace egy baráti sörözés során felemlegeti a régi időket, így szóbakerül Jace legelső bevetése. Az Éjfél hadművelet során tapasztalatlan újoncként kellett felvennie a harcot az ellenséggel, feladatuk csupán annyi, hogy biztosítsanak egy hidat, ám mikor az ellenséges hullámok összecsapnak a fejük felett kénytelen rádöbbenni, hogy a dolog korántsem olyan egyszerű, mint azt gondolta.

A honosítást én végeztem, grafikai dolgokban pedig ismét csak Predash volt segítségemre. Jó szórakozást!

gears-of-war-14

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta