Ki van itt?

Oldalainkat 1641 vendég és 0 tag böngészi

avengers-1.5A mai frissítés egy igen különleges képregény. Mégpedig azért, mert ez egy – relatíve – vadonatúj klasszikus Bosszú Angyalai történet, a Bosszú Angyalai másfeledik része! Hogy ez hogyan lehetséges? Elmondom nektek!

Amit hamarosan olvashattok, az Angyalok 1. sorozatának az oldalunkon is megtalálható 1. és 2. száma között játszódik. Viszont a történetet 1999-ben írták és rajzolták! Hogy kinek az ötlete volt, hogy egy klasszikus történetet a klasszikus rajzstílussal kísérjenek, nem tudom, de ismét láthatjátok az – oldalunkon is olvasható – csak két részt megért eredeti Bosszúangyal-felállást, valamint láthatjátok Vasember sárga páncélját, mely már pusztán megjelenésével is vidám perceket okozott sok-sok olvasónak! De azért beszéljünk egy kicsit magáról a sztoriról is. Ami nem egy pehelysúlyú valami, ugyanis a frissen alakult csapat ellenfele nem más, mint Fátum doktor, aki szeretné rendbe rakni alaposan megtépázott renoméját és egyben megmutatni a világnak, hogy milyen hatalommal bíró szereplő is ő! Ennek érdekében pedig nem átallja egy aljas csellel elszakítani egymástól az Angyalokat, hogy aztán a jó öreg oszd-meg-és-uralkodj hadicsel segítségével örökre elintézze őket! Persze hőseink nem adják könnyen a bőrüket, és a tökéletes csapatmunka ismét meghozza gyümölcsét! E történetben minden korai bájt megtalálhattok, ami a klasszikus Stan Lee-féle Angyalokat jellemezte, szóval ne habozzatok, essetek neki! És miután elolvastátok, akár értékelhetitek is az értékelőrendszer segítségével, vagy megoszthatjátok véleményeteket velünk és a többi olvasóval a fórumon!

És ez még nem minden! Mindezért az árért… ööö… bocsánat, agyamra ment a teleshop… szóval az alkotók nem csak korabeli történetek, de a korabeli reklámok és levelezési rovatok hangulatát is remekül levették! Így pedig a képregény után egy összehasonlító gyűjteményben láthattok egy rakás korabeli reklámot és azok eltorzított, 20. századi változatát, valamint egy szinte valódi levelezési rovatot is! Azt hiszem, mindenki elégedett lehet ezzel a mai felhozatallal, szóval már nincs is más hátra, olvasásra fel!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta