Ki van itt?

Oldalainkat 1434 vendég és 0 tag böngészi

street-fighter-remix-hirHabár a múltkori Street Fighter-frissítésnél feltett kérdés, mely szerint hogy most a Turbo vagy a Chun-Li mini jöjjön, nem igazán mozgatott meg nagy tömegeket, végső soron, mint kiderült, talán ez nem is olyan nagy baj. Ugyanis megfeledkeztem a mai frissítésünk tárgyáról (vagyis rosszul emlékeztem, hogy hol helyezkedik el a folyamban), a Street Fighter Remixről.
Ez alatt a név alatt eredetileg egy olyan füzet jelent meg, ami betekintést engedett az Udon Comics akkor már jó ideje állni látszó Street Fighter-részlegének folytatásaiba, többek között a fentebb említett két sorozatba is. Amit viszont most ti kaptok ezen a címen, az egy kicsit más.
Az Udon nagyot akart dobni, amikor visszahozta a Street Fighteröket, és viszonylag rövid időn belül bedobtak a köztudatba egy rakat sorozatot, a Turbo és a Chun-Li mellett olyanokat, mint a Street Fighter III mini, a Street Fighter IV mini, egy Final Fight-sorozat, még egy Rival Schools-sorozat (apropó, fogalmam sincs, ez lesz-e nálunk valaha, szken szinte nincs belőle, a füzeteket meg sehol se lehet kapni), később pedig egy Ibuki-mini. Ebből végül az SFIV és az Ibuki valósultak meg. Ezt a sok-sok sorozatot igazság szerint háttértörténetekben indították el a Turbo-füzetek végén, ám figyelembe véve, hogy elég tetemes részüka végül elhalt Final Fighthoz tartozott, így végül az egészből az lett, hogy a háttérsztorik nagyját kiszedtem a Turbókból, és amit fel lehetett használni, azt beletettem a Remixbe és egy másik, majd később megjelenő füzetbe. Szóval a mostani füzetben lesz egy Street Fighter II Turbo felvezetés, egy Legendák: Chun-Li felvezetés, két epizódnyi Legendák: Ibuki felvezetés, és négy fejezetnyi Street Fighter III előzetes a játékhoz. Ami meglehetősen soknak hangzik, ám valahol érzékelteti az egyes szösszenetek hosszát, hogy a teljes füzet így is mindössze 36 oldalra rúg, és ebben benne van az eredeti borító, egy házi készítésű borító és a kreditoldal is.
Jövő hónaptól pedig elkezdjük szépen lezongorázni sorban az összes minit, ami itt felbukkan, és ebbe remélhetőleg bele fog tartozni az ígéretesen dinka Ibuki-mini is, aminek digitális változatát eddig csak az első két számból találtam (meg egy marha kis felbontású, olvashatatlan vacakot a harmadikból).

Bunyós frissítés nem lehet Mortal nélkül errefelé, szóval folytatjuk a Shaolin Monks történetét is. Az előző részben végigkövettük hőseinket a gonosz monostoron és olvashattuk, miként mészárolták le Jade-et azért, hogy Liu csajozhasson kicsit. A tizedik fejezet megint átvezetőként szolgál a monostor és a következő pálya, az Élő Erdő között.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta