Ki van itt?

Oldalainkat 1411 vendég és 1 tag böngészi

  • carlo23

fantastic-force-v2-2-hirSziasztok!

Millarmentes havi Millar-F4-ünk tovább dübörög előre a Fantasztikus Osztag második sorozatának második számának első megjelenésének első kirakásának sokszoros birtokos szerkezetének köszönhetően. A sorozatban eddig lefektettük azokat az alapokat, hogy a jövőből érkezett Új Oltalmazóknak akadt egy kis gondja az Új-Föld építőjével és tulajdonosával azon ügyből kifolyólag, hogy hoztak magukkal pár milliárd menekültet, ám ez nem különösebben akadályozta meg őket abban, hogy nevet változtassanak, melyet aztán soha többé nem fognak használni, de legalább ürügyet ad a sorozat címére. Ja, és hogy a jelek szerint ekkor még a szerkesztés utolsó maradványai meg voltak találhatóak a Marvelnél, mert a bónusznak berakott, ritka béna képregényes forgatókönyvből, ami a füzet alapját képezte, valaki a szerkesztőségben valahogy összekalapáltatott egy kevésbé béna, mondhatni néhol működőképes forgatókönyvet. Ó, és még az is kiderült, hogy Bryan Hitch stílusát úgy-ahogy egész jól lehet utánozni, de a panelkezelését biztosan.
A mostani füzetben jóval kevesebbet haladunk előre. A múltkori számban feltűnt Hárpia rögtön a sztori elején például szerteszét hajigálja azt a bandát, akik lazán elfogták magát Fátum doktort is. És még Bannert is lenyúlja, miközben Logant szó szerint pástétommá passzírozza. Ám mindez semmi, mert miután elül a porfelhő, a társaság megmaradt és még minden szervükkel rendelkező tagjai összegyűlnek, hogy kiderítsék, pontosan hogyan került oda egy elvileg elég régóta halott nő, aki ráadásul meglehetősen sok ideje nem bukkant már fel a gammasugárzott formájában. De ami még komolyabb rejtély a számukra, hogy ki lehet az a rejtélyes és feltételezhetően női telepata, aki annyira védelmezi a Hárpia és az elragadott Banner Jr. elméjét is, hogy még a jövőbeli szupertelepata, Natalie X sem képes áthatolni a védelmükön.
Persze lehet, hogy a rejtély egy fokkal izgalmasabb lenne, ha az adott illető nem lenne ott a borítón. Ami úgy érzem, eléggé feljogosít arra, hogy kitegyem hírképbe is.
És igen, akármilyen hihetetlen, kiderül majd, hogy miként kerül ide a történet megírásának idejében, sőt a még jelen pillanatban is halott Jean Grey.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta