Ki van itt?

Oldalainkat 705 vendég és 0 tag böngészi

flash-gordon-2008-06-hirEgy hónap kihagyással ugyan - ami nem igazán tűnt fel a jelek szerint senkinek, még nekünk sem - befejezzük a még bőven tavaly elkezdett sci-fi minisorozatunkat, a Flash Gordon 2008-as remake-jét, amelyet az azóta onnan eltávozott DeMatteis által vezetett Ardden stúdió adott ki, és amelynek a második történetére azóta is türelmesen(?) várunk... de csak nem akar túljutni így, lassan fél év után sem azon az első számon. Na de ez a mostani füzet szempontjából lényegtelen.
Mert hát még egyelőre ott tartunk, hogy Flash és a társai, Zarkov professzor és Dale Arden, na meg Mongó változatos népei közül egy pár szövetséget kötött azzal a céllal, hogy véget vessen Ming, a bolygó nagyjára kiterjedő rémuralmának a fentebb nevezett diktátor folyamatos, hosszú távú, erőteljes és fokozott fizikai bántalmazása által, amelyet általános közakaratra és közfelkiáltással kiterjesztenének a zsarnok hűséges katonáira, bérenceire és a Teletubbiek-ra is (akik amúgy Ming gonosz tervének a részei, mely szerint előbb teljesen elpusztítja a földiek agysejtjeit, és így könnyebben tudna leigázni minket, de szerencsére Flash segít a bajban).
Ugyanakkor persze ezt a szép tervet akadályozza ama tény, hogy Ming tisztában van a szándékaikkal, és hasonló intenzív fizikai behatások és egy nagyobb népességre kiterjedő mészárlás által ellentételezné a személye ellen indított atrocitáskísérleteket. Amiből így, vegyítve, egy bazi nagy ramazuri keveredik ki, melynek a lényege az, hogy addig öljük a másikat, amíg vagy ő fogy el vagy mi. Ám akárcsak egy jó stratégiai (ami valójában taktikai, de már így terjedt el) játékban szokás, vannak itt mindkét oldalon hősi egységek, és mi is az ő történetüket követjük szemmel, szóval vár még ránk némi izgalmas kis Ming kontra... nos, mindenki más bunyó is, aminek a vége megfelelően klisés és mégis érdekes ahhoz, hogy fenntartson némi izgalmat a leendő folytatásra nézve, csak sajna, mint ahogy arról fentebb is szó volt, ez a folytatás nagyon nem akar érkezni mind a mai napig.
(Érdekes, mostanság ilyen pózoló csajos napokat tartunk hírkép-ügyileg.)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta