Ki van itt?

Oldalainkat 871 vendég és 0 tag böngészi

fevre-dream-04Sziasztok!

Ma ismételten a Mississippi hullámain ringatózó luxusgőzös, a Lázálom fedélzetére invitálunk benneteket, immárom negyedik alkalommal. Ez a fejezet már eseménydúsabb, mint a korábbiak voltak, és innentől csak egyre gyorsulnak majd a katasztrófa felé vezető történések.

De hogy mi minden történik a mostani epizódban? Nos, először is megismerhetitek Damon Julian birodalmának, a ciprusparti Garoux-birtoknak vérmocskos múltjának azon szakaszát, mikor is felbukkant a környéken a Vérmester és díszes társasága, majd pedig - ezúttal valóban - lelepleződik Joshua York titka, melyet legutóbb még sikerült egy meglehetősen sablonos és átlátszó vámpírvadász história mögé rejtenie, ám ez alkalommal esze ágában sincs ködösítenie az igazsággal kapcsolatban, és végre mindenbe beavatja társát, Abner Marshot...

Megjegyzendő, hogy Joshua élettörténete csak az ötödik fejezetben kerül majd taglalásra, tehát csak jövő hónapban, de azt is hozzá kell tennem, hogy - akik már olvasták a regényt, talán egyetértenek velem ebben - az a rész a történet egyik legszínvonalasabb szakasza, és az én szememben - meg sokakéban még - pont amiatt emekedik ki a tucatjával íródó vámpírregények sorából eme mű.

A magyar változatot én készítettem, a borító továbbra is beigli69 érdeme. Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta