Ki van itt?

Oldalainkat 598 vendég és 1 tag böngészi

  • Recsi

Folytatjuk a korábban kimaradt Bosszú Angyalai évszámok közlését, mégpedig a 13-as számmal! Ez a történet még nincs olyan nagyon a hátunk mögött, valamikor a 240-es számok közepén járunk, amikor még Vízió a csapat vezetője, és szövögeti világuralmi terveit az Angyalok háta mögött. Na, ebből mi most mit sem fogunk látni, viszont egy olyan ellenséggel találkozhatunk, akit a HálóZsákon még sosem láthattatok! Valamint láthatjátok két legenda, Steve „Pókember” Ditko és John „Fantasztikus Négyes” Byrne rajzait!

Jelen történetünk előtt nem sokkal esett meg, hogy Banner elvesztette uralmát Hulk felett, aki így ismét visszafejlődött eredeti, vadállati szinten lévő elmeállapotába, és akit egy hatalmas csata után, melyben az Angyalok is részt vettek, Dr. Strange elküldött a Keresztutakként ismert misztikus létsíkra. Viszont amíg Banner irányított, egyik tudományos eredményt a másik után érte el, rengeteg kutatást végzett és szerkezetet talált fel. Ezeket a szerkezeteket pedig most, hogy már nem Hulk védi őket, több rosszarcú is szeretné megszerezni. Szerencsére a védelemről már az Angyalok gondoskodnak, akik több külsős szakértő – Bestia! Reed Richards! Henry Pym! – bevonásával próbálják meg felmérni és biztonságba helyezni Banner hagyatékát. Persze vannak, akik ezt nem nézik jó szemmel, így hát hőseinket hirtelen megtámadja… Hulk? Hoppá! Mit keres itt a zöld behemót? És miért tűnik furának? Ráadásul diszkont volt a Hulk piacon, hogy tucatjával jönnek? Hőseink igen szerencsétlenül érezhetik magukat – hiába, mégis csak a 13. évszámról van szó  :) – ugyanis nem 1, még csak nem is 13, hanem több száz Hulk tör rájuk! Alaposan fel kell kötni a gatyájukat, hogy visszaverjék őket, megóvják a tudományos felszereléseket, és ráadásul kiderítsék azt is, hogy ki mozgatja a háttérből a szálakat! Persze az Angyalok nem is Angyalok lennének, ha nem járnának a végére ezeknek a rejtélyeknek!

A történet honosításának pedig Hopkin, Genzo és jómagam jártunk a végére, és ajánljuk nektek, hogy használjátok az értékelő rendszert, vagy írjátok meg véleményetek a fórumon, mert higgyétek el, nem örülnétek nekünk, mikor dühösek vagyunk!  :)

avengers_annual_13

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta