Ki van itt?

Oldalainkat 1220 vendég és 1 tag böngészi

  • iskander

harley-ivy-v1-2-hirÚjabb gothami csajos frissítés jön ma, mégpedig a Harley és Méregcsók című, a DC animációs univerzumban játszódó minisorozat középső, avagy a második füzete, és ez talán új rekord linkelhető szöveghosszon.
Habár a sorozat központi témája a zombigyökér nevezetű gaz, melynek nedvéből elvileg agymosó folyadékot lehet kinyerni, a három füzet mindegyike önállóan is megállja a helyét. Ennek köszönhetően az előző szám kihajózása után a mostaniban ugrunk egyet, és rögtön úgy indítunk, hogy Harley és Pam is egyszer csak egy szál fehérneműben találja magát egy dél-amerikai női börtön falai közt, két nem éppen szívélyes smasszernő társaságában.
A félreértések tisztázása és némi heveny lövöldözés után azonban minden akadály elhárul hősnőink útja elől, hogy nyugodtan, békésen felfedezhessék maguknak az esőerdő mélyét. Ebben mindössze egyetlen, vagyis kettő apró kellemetlenség akadályozza őket: két zsoldos, akiket azért béreltek fel, hogy a megfelelő diplomáciai és egyéb eszközök segítségével rávegyék a természetvédő tüntetőket, hagyjanak fel a tüntetéssel, hogy az ország nem kicsit és nem éppen valami leplezetten korrupt elnöke nyugodtan eladhassa a fákat. És ha esetleg valaki némi párhuzamot vélne felfedezni az egyik fentebb nevezett zsoldos és egy bizonyos Ash között - aki nem pokémonokat gyűjt -, az pusztán a véletlen műve. Meg azé a nagy láncfűrészé.

Ó, és még egy apróság: habár az Oz miatt elmaradt Heroes Reborn-epizód nem került pótlásra, a Megsemmisüléssel haladni fogunk tovább, szóval a gyereknapi Disney- és Dodó-adag által befoglalt vasárnap helyett holnap, vagyis kedden jön majd a következő Nova.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta