Ki van itt?

Oldalainkat 1608 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!warhammer-40k-ext-01

A tegnapi Warcraft után ma a sci-fi kedvelői kapják meg a szokásos Warhammer 40K-adagjukat, méghozzá egy vadonatúj történet, az Exterminatus első részének formájában.

Exterminatus. Egy parancs, melytől a legbátrabb lelkek is megremegnek. Egy parancs, mely minden életet eltöröl a világon, melyre kiadják. Az Impérium és az Ordo Malleus legvégső fegyvere a Káosz mételye ellen. Totális sterilizálás... Leginkább ez a pár gondolat foglalja össze, mit is takar a cím egész pontosan. Olyan szükségszerű lépés ez, mellyel milliókat küldenek a halálba, ha a bolygót menthetetlennek minősítik az illetékes szervek, de mint azt a mellékelt ábra is mutatja, ennek általában igen nyomós okai vannak.

Történetünk főhősét, Delius Alastor inkvizítort is egy ilyen nyomós ok kapcsán vezénylik ki a terepre ismét, tizennyolc hónapnyi kényszerpihenő után, melyet aktív rehabilitációval volt kénytelen eltölteni azt követően, hogy csúnya verést kapott a szintén a mellékelt ábrán látható személytől. A feladata nem más, mint feltárni a nemrégiben a Magnum Christin tapasztalt Káosz aktivitás okait, melynek felszámolása során a Fekete Templomosok két félig kiásott Káosztitánra is rábukkantak (talán emlékeztek még az esetre a Kárhozat Hadjárat oldalairól). Az inkvizítor a helyszínre utazik, ám ott egy olyan összeesüvés nyomaira bukkan, melynek szálai az Impérium legfelső köreibe, a világok sorsáról döntő nemesség soraiba vezetnek. A nyomozás kezdetét veszi, és hamarosan újabb világon csapnak fel a tisztítótűz lángjai...

A magyar változatot én készítettem, szokásomhoz híven beigli69 közreműködésével. Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta