Ki van itt?

Oldalainkat 1284 vendég és 2 tag böngészi

  • Lajos
  • zsirsertes

street-fighter-ii-turbo-01-hirNem ismétlődik meg a múlt havi kis baki, szóval júniusban a szokott sorrendben érkeznek a bunyós sorozatok. Úgyhogy most, a tegnapi jó bő kétszáz oldalnyi tömény kaszabolást követően kissé kevésbé véresebb összecsapásokba kezdünk a következő egy év Street Fighter-sorozatával, a Street Fighter II Turbóval.
Habár a múlt havi Remixben már láthattunk egy seregszemleként funkcionáló felvezetőt ehhez a sorozathoz, ami inkább volt az új rajzoló munkájának bemutatója (jótanács: szokjatok gyorsan hozzá a széles látókörű kamerával vett szuperközelijeihez, amik valami nagyon fura perspektívát eredményeznek, mert idővel az összes bunyó minden jelenete ilyen lesz majd), mintsem egy igazi felvezetés (ellentétben a többi ottani sztorival, amik azért tényleg mutattak valamit abból, ami jövő júliustól lesz itt a Zsákon), ez nem zavartatta az UDON szerkesztőségét, így a mostani füzetben megint csak végigtekintünk a harcosokon, akiket ebben a számban még csak elkezdenek összefogdosni a Shadaloo nagy tornájához.
Na meg persze megkapjuk a választ arra, hogy pontosan miért kell az utcai harcosok bajnokságának címszava alatt odamennie mindenkinek a Shadaloo-szigetre, amikor a résztvevők 99.99%-ának az a legkisebb gondja, hogy megnyeri-e a viadalt vagy sem. Természetesen a japán történetmesélés hagyományainak értelmében a magyarázatban szerepel egy akkora böszme nagy ágyú, amit megépíteni fizikai képtelenség, cserébe viszont oltári egy flinta. Kár, hogy a robotok kimaradtak.
Ó, és igen: ha esetleg lassúnak tűnik itt a tempó, pláne az eddigiekhez képest, annak oka van. A sorozatot hosszabbnak tervezték, mint amekkora végül lett, így kicsit dől majd az arány, ám itt az elején még nem nagyon fogunk sietni.

És hát mi lenne a keddekkel Mortal-történet nélkül? A Shaolin Monks sztorijának tizennegyedik részében folytatjuk a Lélektemető felderítését, hőseink végre szembetalálkoznak Shang Tsunggal, aki jól félig agyonveri őket, és megtudjuk, hogy egy kard néha jobban tud jönni, mint hinnénk. Jövő héten pedig jöhet egy újabb boss. Nagy fogakkal.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta