Ki van itt?

Oldalainkat 844 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • Vini

heroes-reborn-5th-4-ashema-hirSziasztok!

Rég volt már Heroes Reborn (vagy Hősök újjászületése,ha jobban tetszik, esetleg Újjászületett hősök, meg minden egyéb cím, amit az elvileges egyeztetéseink után mi már adtunk ennek a sztorivonalnak a Zsákon), szóval mit szólnátok, ha most megint jönne egy?
A kérdés persze költői, elvégre egyrészt mi határozunk a frissítési rend felől, másrészt a hír és a képregény már eleve kint van, de legalább ezzel is telik most a hír szövege. Ugyanis most, hogy visszaváltunk egy kicsit a Claremont által jegyzett fővonalba az ötödik hét eseményein, a történet is belassul némileg.
Mostani füzetünk cím- és főszereplője Ashema, a halandó testbe bújt Égi, aki kénytelen megtapasztalni, hogy kvázifenomenális és nem csak majdnem kozmikus entitásból halandó nővé válni, pláne fekete nővé New York kellős közepén nem egy leányálom. Pláne ha mindenféle rasszista atlantisziak üldözik, akik néhány roppant hegyes és roppant hosszú böködőszerszám segítségével akarnak fájdalmat okozni neki.
Éééés... ennyi is lesz majd az ashemás rész. A füzet fennmaradó cirka háromnegyedében visszatérünk a sztori valódi főszereplőjéhez, Fátumhoz, aki a segítőjével, Lándzsással az oldalán tovább folytatja a szervezkedést a bolygó és a rajta lévők megmentéséért - amely terv természetesen azzal az aprócska melékhatással is jár, hogy a végén ő lenne a planéta egyeduralkodója. (snitt)
A füzetet továbbra is Genzo segítségével hoztuk el nektek. Jövő hónapban pedig készüljetek, mert egy Joe Kelly-történettel jövünk (a Supergirl v5 előtti korszakából, szóval nem kell félni, itt még tudott írni), főszerepben Deadpoollal!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta