Ki van itt?

Oldalainkat 836 vendég és 0 tag böngészi

harley-and-ivy-3-hirIsmételten lezárul egy sorozat itt, a Zsákon. No persze nem kell aggódni, mindössze egy miniről van szó, mégpedig a Harley és Méregcsók című kis háromrészesről, aminek a záróepizódja a második rész beharangozójához méltóan nem Gothambe, hanem Hollywoodba visz minket. A két címszereplőt ugyanis egy csöppet felbosszantja, hogy a Los Angeles-i filmmogulok az ő történetük felhasználásával akarnak összeszedni egy rakás pénzt, és ami még rosszabb, anélkül, hogy ők bármilyen jogdíjat kapnának saját maguk után.
Ennek az egésznek aztán az lesz a vége, hogy némi diplomáciai érzék, női csáberő és egy agymosó növényi por által elérik, hogy változzon némileg a produkciós csapat felállása, és Méregcsók producerkedése mellett Harley legyen a készülő nagy költségvetésű film rendezője.
Igen, a DC univerzumának bizonyítottan legflúgosabb szöszkéje filmet rendez majd, főszerepben saját magával. Ha ez nem a világ egyik legeszeveszettebb mozijának ígérkezik, akkor már nem lehet tudni, mi lenne az.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta