Ki van itt?

Oldalainkat 977 vendég és 0 tag böngészi

spider-girl-56-hirSziasztok!

A héten már második alkalommal találkozunk, és ez bizony most nem nagyon fog változni egyelten hétköznapon sem. A kissé hosszú sorozat második napján egy Sepivel közös honosítást hoztunk el nektek. Nem nehéz kitalálni, hogy az oldalunk kabalafigurájáról, Póklányról van szó. Sorozatának ötvenhatodik számában folytatjuk a Kígyó éve címre hallgató történetünket egy meglehetősen szorult helyzettel indítva hősnőnk számára. Az előző szám végén nem elég, hogy alaposan helybenhagyta őt a Kígyó katonáinak vezetője, de még egy vasmacskához is hegesztették és behajították a Hudson-folyóba. Decemberben. Amikor nem éppen kellemes a víz a fürdőzéshez (bár a Hudson mikor az?).
Ami ezután következik, az veterán Pókember-olvasóknak ismerős lehet, mert dramaturgiailag pontosan ugyanaz zajlik le most May-jel, mint az Amazing Spider-Man egyik legendás korai epizódjában (amúgy Stan Lee egyik legjobbnak tartott művében - már persze azok közül, amikről kétségtelen, hogy tényleg ő csinálta és nem csak a neve van ott marketingcéllal) az apjával is megesett. Igaz, Peter akkor néhány tíz tonna törmelék alatt ragadt, de szintén a víz alatt.

És kedd lévén a Mortal sem maradhat el. A Shaolin Monks 15. fejezetében lezárul a Lélektemető pályát bemutató három részes szakasz az ottani főellenség elleni harccal. Aki,amint azt majd láthatjuk, elég komoly idegrendszerrel bír, ugyanis két marha széles karddal a koponyájában is elég kitartóan küzdött ahhoz, hogy ennél is extrémebb módszerekkel kelljen megszabadulni tőle.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta