Ki van itt?

Oldalainkat 1071 vendég és 0 tag böngészi

warrior-birthdaySziasztok!

Bizony, neves napra virradtunk ma, ugyanis ma ünnepli jelenlegi létének ötvenkettedik születésnapját az ismert univerzum egyik legnagyobb embere, a Rendalitás© elhozója, az Evolúció Felföldjének védelmezője, HARCOS™. Akinek amúgy ez a valódi, törvényes neve is. Csupa nagybetűvel. És a ™ szimbólummal. Ezt pusztán csak azért, mert sokan állandóan rosszul írják a fórumon is. (Egyszer talán még én is. Vezekelnem is kellett előtte a Zsák házi Rendalitás©-oltára előtt.)
HARCOS™-ról valószínűleg sokaknak jó emlékei vannak, hisz olyan kelelmes pillanatokat köszönhettünk neki a HálóZsákon, mint az elmúlt háromnegyed év legnagyobb olvasottságú képregénye, a nagy januári Rendalitás©-dömping, vagy amikor április elsején elrabolta a Batman: Mi történhetett a Köpenyes Igazságosztóval című történetet.
Habár lehet, ezek csak nekünk voltak kellemes emlékek, az olvasóknak annyira nem.
Mindenesetre, mint kiderült, HARCOS™ is emberből van - legalábbis a léte jelenlegi létének magasabb létében -, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy egy ideje aktív politikai karriert folytat és mellette folyamatosan osztja meg létei során magára vett bölcsességeit a nagyérdeművel a blogján (amúgy négy hónapja annak az anyagából tartunk felvételi vizsgát a Zsákon, szóval aki ide szeretne honosítani, az elkezdheti magolni az ott írtakat) és nem mellékesen végtelen kegyelmességében úgy döntött, szabadon ereszti a fogságából a fentebb nevezett Batman-kötetet.
Ám a sztori nem ilyen egyszerű.
Ugyanis amikor már kitettük volna nyilvánosan elérhetővé a történetet, történt egy kisebb baj. Chuck Norris valószínűleg pisloghatott, mert repedés keletkezett a HARCOS™-füzeteink köré vont Anti-Anti-Képregény Egyenlet Védőpajzson, és az Egyenlet egy darabkája önmagát a fiatalabb HARCOS™-nak álcázva kiszökött és megint elrabolta azt a szegény történetet. Sajnos fogalmunk sincs, hol rejtőzhetett el, mindössze csak annyit tudunk, hogy biztosan nem az Akcióképregények között van, és nem is a Napi képregényekben. Ám ez is jó egy tucat főkategóriát jelent, nekünk pedig nincs időnk végignézni az egészet. Így a Ti segítségeteket kérjük: keressétek meg nekünk a hírképben is látható HARCOS™-t, cserébe pedig a nyomravezetőknek felajánljuk azt, amitől HARCOS™ április elsején megfosztott benneteket. Még egyetlen komoly nyomunk van, egy tizenkét számjegyű kód, ám hogy ez pontosan mit jelent, csak akkor derül ki, ha megtaláljátok őt nekünk.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta