Ki van itt?

Oldalainkat 750 vendég és 0 tag böngészi

transformers-marvel-transformers-gijoe-04Sziasztok!

Két hónap után ma végre eljutottunk a G.I.Joe és a Transformers című négy részes minink utolsó felvonásához, melyben az Autobotok, a G.I.Joe és a Kobra - ha vállvetve nem is - de egymás oldalán állva néz szembe az Álcákkal, hogy meghiúsítsák azok legújabb, sötét tervét, mely egyszer és mindenkorra megoldaná az Alakváltók energia problémáit, noha az egész Föld belepusztulna a dologba. És bár Optimusz Fővezér - jelenleg - halott, hű harcostársaiban hozzá hasonlóan ugyancsak túlteng a humanitás, hisz mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megmeneküljön a bolygónk. Eközben pedig a Joe-k szerelőműhelyéből végre kigördül az újjászületett űrdongó, aki eme örömteli alkalomból új nevet is választ magának, noha többségében gondolom már tudjátok mi is az...

A magyar változatot Elwood és Tyrant szállították nektek. Jó szórakozást!

Ami a folytatást illeti, természetesen ezután sem fogtok TF nélkül maradni, így jövő hónaptól fogva visszatérünk az IDW univerzum újragondolt alakváltóihoz, s végre ott is tovább dübörögnek az események, elsőként még pedig rögtön egy akciódús minivel, a Roncsolók végső harcával találkozhattok itt nálunk.

És akinek ennyi robi nem volt elég, azoknak emlékeztetőül jegyezném meg, hogy alig négy nap múlva kitör a világok háborúja a hazai mozivásznakon, mert végre-valahára(?) elérkezett a Bayformers harmadik részének premiere is, noha  a fórumon elhangzott vélemények alapján ezt bizonyára mindenki másképp fogadja... Azért reméljük, hogy színvolnalas filmet kapunk az alkotóktól.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta