Ki van itt?

Oldalainkat 537 vendég és 0 tag böngészi

annihilation-conquest-tpb-hirKellett hozzá jó egy év, de végül csak eljutottunk a Megsemmisülés: A hódítás című történetszálunk utolsó felvonásáig. És ezt most Genzónak köszönhetjük, aki végül nem kevés kavarodás után átvette a beírói stafétát és leszállította nekünk a fősorozatot. Amiből most végre kitesszük az első részt.
Ahogy az előző sztorinál, az Annihilációnál, itt is a fősorozatban kezdenek el szép lassan összeérni a szálak. Rögtön a legelején visszatérünk a legelső miniben látott Phyla-Vellhez, vagyis az új Kvazárhoz, akinek sikerült a nemrég felébredt, de még nem teljesen regenerálódott Adam Warlockkal eljutnia Adam teremtőjéhez, az Evolúció Nagymesteréhez, aki egy nap körül keringő mesterséges bolygón végez szokásának megfelelően mindenfél genetikai kísérleteket, ezúttal a kree népen.
Persze az ügy továbbra sem ilyen egyszerű.
Mert itt van még a Falanx is, amire nem csak a nyitójelenetünk emlékeztet bennünket, amiben nem mellékesen találkozunk Blastaarral is, akinek később még lesz itt szerepe... de egyben az új olvasók kedvéért Phyla is szépen összefoglalja nekünk, hogy miben mesterkedik ez a technoorganikusan fertőző faj a Kree Birodalomban. Mármint azon kívül, hogy megmutatják, miért nevezhettük őket is mások mellett a Mátrix gépbirodalmának alapjainak.
Persze a galaxist megfertőző szuperfaj nem lenne elég félelmetes, ha csak mesélnénk róluk, ezért az eddigi jó szokásuknak köszönhetően most is gyorsan bekopogtatnak hőseinkhez, és ennek köszönhetjük ezt az egész pofás hírképet is. De számukra nem ez lesz az igazi meglepetés, hanem majd az, hogy végre kiderül, ki áll a Falanx mögött. Ami az eredeti kiadás idejében azért is különösen meglepő volt, mert a karakter már elhasználódott akkor nemrég egy bizonyos másik író egy sorozatában (segítség: magasról tesz a kontinuitásra, átírja a történelmet, mert éppen olyanja van, és annak ellenére belerondít mások történeteibe, hogy azok az ő sorozatai előtt jóval elkezdődtek). Úgyhogy itt majd még lesznek érdekes kimagyarázások.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta