Ki van itt?

Oldalainkat 621 vendég és 0 tag böngészi

rogue-v2-3-hirHarmadik részéhez érkezett a (hol második, hol teljesen) kedvenc Vadóc-sztorim, az Ikon logó alatt megjelent v2-es minisorozat. Kicsit fura lesz ez a szám, mert annak ellenére, hogy még mindig ez lesz a legkevésbé valószerű része ennek a mininek a maga eléggé hollywoodi második felével, mégis ez az egyik legemberibb és legérzelmesebb füzete ennek a sorozatnak, vagy nagy átlagban Vadóc saját címei közül bármelyiknek.
A történet elég egyszerűen indul, ugyanis mindenki kedvenc déli virágszála tovább folytatja a céltalan vándorlást, csavargást, vagy inkább az önmaga elől menekülést... valószínűleg el lehetne filozofálni azon, melyik állítás lenne a leginkább igaz Vadóc tetteire a fenti három közül. Ám a mostani állomásához érkezésével sikerül felhívnia magára Xavier professzor figyelmét, aki megragadja az alklamat és az épp arrafelé járó Küklopszot (aki amúgy itt jellemre gyakorlatilag egy az egyben az Evolution c. animációs sorozatból lépett elő), hogy próbáljon meg hatni az elveszett lányra.
Habár az itteni Vadóc jóval visszahúzódóbb és érzékenyebb lelkű, mint az a kettős lelkületű bunyós lány, akit megismertünk és megszerettünk a 616-os világban, van benne elég a harciasabb énjéből, hogy sejteni lehessen, milyen irányt vesz a beszélgetése a karót nyelt Scott-tal. Aki amúgy sokkal nagyobb kitartásról tesz bizonyságot, mint azt az ember hinné. Igaz, ezzel sikeresen bele is keverednek mindketten egy túszejtési kísérletbe, aminek a végén Vadóc kénytelen lesz ismét szembesülni azzal, hogy ki és mi ő, és ami egyben segít majd neki összeszedni annyira magát, hogy döntést hozzon végre a saját életével kapcsolatban.
A mini történetének oroszlánrésze ezzel amúgy le is zárult. Annak ellenére, hogy az egész összesen négy részes, már csak egy levezetés van hátra, egy újabb szembesülés. Amire azonban most egy kicsit várni kell. Mivel júliustól némileg megváltozik a frissítési rend, ami gyakorlatilag csak Fareket és engem érint, vagyis az általunk fordított sorozatokat, így az átpakolászásnak áldozatul esett a Vadóc-részleg, aminek sajna ez volt az utolsó előtti (vagy utolsó előtti előtti, ha találnék végre egy borítóst egy majdnem két éve csak arra váró történetre) füzete, így a finálé egy ötödik hétre esik majd augusztusban. De addig is jó olvasgatást a Déli Virágszál eddig felkerült füzeteihez!

A füzet mellé pedig, bár hangulatilag egyáltalán nem illik egy ilyen sztorihoz, kikerül a szokásos keddi Mortal-történetfrissítés is a Shaolin Monks 17. részével, ahol némi vértavi csónakázás után hőseink beruccannak a shokanok egyik településére, ahol aztán maga Goro fogadja őket tárt karokkal. Mind a néggyel.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta