Ki van itt?

Oldalainkat 1680 vendég és 1 tag böngészi

  • Homokember

a-next_05_hirHabár odakint javában nyár van, a mostani füzetünk, az A-Next ötödik száma, ünnepi hangulatban telik. És nem csak azért, mert Sepi, barbar és személyem, Farek elhoztuk azt nektek.
Eljött ugyanis az új Angyalok számára is a karácsony napja, és meglepetésre Viharcsapás és B2 úgy döntenek, hogy együtt töltik ezt a napot, hogy kicsit jobban is megismerhessék egymást.
Az ő napjuk ezért egész nyugis lesz, ami nem lesz elmondható Fullánkról, Amerikai Álomról és az ő kis Álomcsapatáról. Ugyanis aggasztó hírek érkeztek Latvériából, amit pár éve gyakorlatilag elpusztított Torpedó és Fátum harca, mely után Torpedó visszavonult a világtól, Fátum pedig eltűnt az ütközetben. Viszont most olyan hírek jöttek egy eltűnt gyermek után kutató katonáktól, hogy a jó doktor visszatért!!!
Vajon igaz lehet ez? Vagy valami más van a háttérben? A kormány az F5-öt bízza meg a kutatással, de Fullánk eléri, hogy ők mehessenek, mert nyomós oka van Latvériába utazni. Ahol a gyanú beigazolódik, és az Angyalok szembekerülnek a rettenetes Fátummal! De vajon… valóban olyan rettenetes? Vagy túlzóak a hírek?
Minden kiderül, ha tovább olvasol, majd utána értékelsz és/vagy fórumozol.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta