Ki van itt?

Oldalainkat 449 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Mielőtt rátérnénk a mai frissítésre, egy kis szolgálati közleményadag. A hír elején még mindig nagyobb esélyt látok arra, hogy többen elolvassák.
Ahogy párszor már a főoldalon és a fórumon is céloztunk rá, mától megváltozik megint kicsit a frissítési rendünk. Nagyon nem kell tartani, igazából ez főleg azokat a sorozatokat érinti, amikhez nekem van valamennyire közöm. Nagyon rövidre összefoglalva a Fantasztikus Négyes-füzetek kijönnek péntekről hétfőre, a csajos sorozatok pedig átmennek vasárnapra (majd hó végén meglátjátok, miért), ahol az Annihilációval mennek majd folyamatosan felváltva kéthetes rotációban. A péntek az Angyaloké teljesen, a Fantom gyakorlatilag hetivé sűrűsödik (nem tudom, meddig, de egy ideig biztos), a Preacherre meg kaptunk egy ígéretet, hogy havi-kéthavi szinten, de lesz, úgyhogy azt majd hó első szerdáin keressétek (az "esőnapi" sorozata amúgy az Ascension, szóval aki arra vár, ott számítson rá). Lesz megint a jelek szerint havonta TransFormers, és most már biztos, hogy visszatér két régóta félbemaradt mini is a következő félévben.
Ezen kívül ami még megemlítendő, hogy aki járt a Napi képregények feliratú részlegben, az már egy ideje láthatja, hogy egy negyedik sorozatot is beígértünk év elején Mellétrafált címmel. Ez a kiírtaknak megfelelően júliusban, de nem ma, hanem 18-án hétfőn debütálni is fog.
És akkor most visszatérünk műsorunkhoz:

amazing-spider-man-057-hirAz új frissítési rend miatt keletkezett egy kisebb lyuk a naptárban, amit közös megegyezéssel (értsd: a többiek beletörődtek) kibővítettünk négynaposra. Ezen a négy napon egy mini-maratont tartunk megint csak olyan füzetekből, amik eddig más honosítóoldalon voltak megtalálhatóak. A kép alapján már gondolom mindenki rájött, hogy pókemberről van szó, de nem a SpiderTom-gyűjteményről, hanem azokról a füzetekről, amelyek sosi oldalán voltak fenn. Mivel egyelőre nem tisztázott, hogy mi a helyzet az oldallal azok után, hogy sosit utolérte a honosítók második legnagyobb végzete a munkahelyszerzés után, egyelőre azok kerülnek át ide, melyeket még én fordítottam neki anno. Úgyhogy lehet készülni a klasszikus Pókokra!
Igen, korai Amazing Spider-Manek, vagy ahogy magyarul többnyire ismerjük, Csodálatos Pókemberek jönnek. A Stan Lee - John Romita Sr. nevével fémjelzett korszak kellős közepéből. Négy napon át. Összesen hét füzettel.
Az első kettő számunk a Csodálatos Pókember 057. és Csodálatos Pókember 058. címre hallgat (igen, a linkelés miatt van a cím kétszer, és így is biztos vagyok benne, hogy sokan csak a képre kattintva egy számot fognak felfedezni). A dupla epizód vendégszereplője Ka-Zar, a Marvel nem is leplezett saját Tarzanja, akit sikerül rávennie kedvenc idegbeteg hírlapszerkesztőnknek, hogy fogja el és nyújtsa át a közkedvelt és barátságos hálószövőt neki vagy a hatóságoknak. A további részleteket pedig már a füzetekben láthatjátok.
Ó, és igen. Sajna kapacitásunk még nem volt rá (talán nem is lesz), így a borítók is olyanok, ahogy sosinál kikerültek, vagyis pár egyszerűbb felirat magyarosítva lett, de a logó maradt. Ez a holnapi és holnaputáni adagoknál is ilyen lesz, mint az amúgy a pókemberes letöltőben már látható.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta