Ki van itt?

Oldalainkat 1706 vendég és 0 tag böngészi

amazing-spider-man-073-hirEgész hétvégén átnyúló, négynapos Pókember-minimaratonunk a végéhez érkezett. Mára egy füzet jut már csak, az viszont tényleg vadonatúj honosítás. A létrejöttének története külön misét érdemel, de rövidre fogva annyi, hogy új beírót köszönthettek nálunk, aki a kimre nicknév alatt mutatkozik most be nektek első ide kikerülő honosításával.
Vagyis majdnem az elsővel... kimre a ComiX Arton már tevékenykedett ilyen minőségben, így az ottani munkái mot már nálunk elérhetőek, ám kifejezetten Zsákra most először dolgozott.
A Csodálatos Pókember 73. számában új ellenfél bukkan fel hősünk életében. Hústorony Marko, a maffia (vagy ahogy a CCA miatt a Marvelnél kényszerűségből hívták őket, a maggia) meglehetősen nagyra és erősre nőtt verőembere, aki verőemberi mivoltában verekszik egy jót Pókemberrel. Marko amúgy visszatérő ellenfélnek minősül, mert felbukkan még későbbi sztorikban, sőt, modern történetekben is, ennek ellenére senki se érezze gondban magát, ha soha életében nem hallott róla, a figura nem elég egyedi vagy izgalmas ahhoz, hogy sokféleképp fel lehessen használni.

És a képregény mellé egy kis kiegészítés, hogy azért az elmúlt három nap szellemi örökségét tartva ne csak egyetlen füzetből álljon a mai frissítés:
Talán még emlékeztek rá, hogy az RPG-s kliségyűjtemény után belefogtam egy hasonló szösszenet fordításába, aminek a magyar címe a Tanácsok leendő világuralmi zsarnokoknak lett. Bár jó ideje már annak, hogy kiment az első rész, most végre eljutottunk odáig, hogy eszembe jusson kitenni a másodikat is. Így hát jó szórakozást hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta