Ki van itt?

Oldalainkat 1092 vendég és 2 tag böngészi

  • Dave Smith
  • k@rcs1

street-fighter-ii-turbo-02-hirSziasztok!

A második félév normális frissítési rendjét gyakorlatilag változatlanul kezdjük. Továbbra is mennek a bunyós sorozatok, ahonnan a keletebbivel folytatjuk most a napot.
A Street Fighter II Turbo továbbra sem egy észveszejtő sebességgel halad, cserébe viszont egy kicsi magyarázatot kapunk, pontosan miért is olyan félelmetes ez a Bison és a szervezete és miért nem intézte el már őt az ENSZ és/vagy a NATO réges-rég. A magyarázat természetesen egy akkora bazi nagy szuperfegyver, ami csak Japánban létezhet, de pont ezért (is) szeretjük a japán történeteket.
Meg nem mellékesen most már tényleg látható, ahogy elindul a bajnokság selejtezőinek szervezése. Amin természetesen minden főbb szereplő (értsd: Nyugaton is népszerű SFII-es figura) részt fog venni. Még Ken és Ryu is, annak ellenére, hogy a hírképben szereplő módon Kennek előtte egy kis észt kell vernie keményfejű, de legalább a végtelen és megállíthatatlan gonoszsággal küzdő barátjába.
És ha valaki esetleg nem értené majd, hogy miért pont azzal a jelenettel végződik a füzet, amivel, azoknak ismételten megjegyzem, hogy az UDON ekkortájt szeretett volna egy Final Fight-havisorozatot is, ezért nem is leplezett módon betolták a széria központi szereplőgárdáját ebbe a képregénysorozatba ágyútölteléknek. Ezért van itt most Cody is. (Meg azért is valószínűleg, mert a SFA3-ban voltak cameók Final Fight-karakterekkel, gyaníthatóan egyszerű promóciós célzattal, és ezt használják ki most az udonosok.)

Bunyós nap aligha lehet Mortal-történet nélkül (habár esélyes, hogy a Shaolin Monks sztorijának lezárásával lesznek majd ilyenek, mivel a következő játéké sehogy se áll még), szóval jön a Shaolin Monks 18. fejezete, amiben a két szerzetes megint veszekszik egy adagot, ahogy azt már eléggé megszokhattuk tőlük. Meg átmennek az Árnybirodalomba, hisz Mortal Kombat árnybirodalmi pálya nélkül már szinte elképzelhetetlen volt akkoriban.

Update!
Most láttam a hírt, hogy a Steamen már lehet elővásárolni a Super Street Fighter IV: Arcade Editiont (a sima SSFIV már kijött ugye). Megközelítőleg kétmillió éve nem volt értelmes verekedős játék PC-re, így akinek nincs otthon megfelelő konzolja, az elkezdheti izzítani otthon a Steam-fiókját, mert Európában július nyolcadikától végre elérhetővé válik az új rész tovább csiszolt és kibővített változata (benne az épp ebben a füzetben és hírben is említett Evil Ryuval).

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta