Ki van itt?

Oldalainkat 1538 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

Sziasztok!tf-last-stand-of-the-wreckers-01

A Transformers fronton sajnálatosan hosszúra nyúlt szünet után végre visszatérünk az IDW univerzum alakváltóihoz, és belecsapunk a v2 jelést viselő ongoing széria első mellékszálába, mely A Roncsolók végső harca címet viseli.

Három éve már, hogy az Álcák, kihasználva az Autobotok helyzetének megingását, lerohanták és elfoglalták a Garrus-9-en létesített fegyenctelepet. Most, hogy a harcihelyzet rendeződni látszik, Szökkenő és csapata, egy maréknyi lelkes újonccal kiegészülve és Ultra Magnusz áldásával megkezdik az elkanászodott Álcák kisöprését. Első céljuk az egykori Autobot felügyelet alatt álló börtönkomplexum, ahová azonban egy új uralkodó fészkelte be magát, aki gladiátor arénává alakította a bolygót és kegyetlen viadalokkal szórakoztatja magát. Eközben felbukkan egy alak a Roncsolók múltjából, s kiderül, hogy a vakmerő harcialakulat múltjában rejtőzik pár sötét folt is.

A történet fordítását Elwood végezte, a beírás és a borító pedig Tyrant érdeme.  Jó olvasgatást és ha tetszett, akkor nézzetek fel a fórumra és osszátok meg velünk a véleményetek! Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta