Ki van itt?

Oldalainkat 632 vendég és 0 tag böngészi

tf-bumblebee-01-hirSziasztok!

És íme! Mint azt közületek bizonyára már sokan tudják, a dolgok úgy alakultak, hogy Elwood, a HZs legfőbb TF guruja sajnálatos módon búcsút intett a honosításnak, ami észrevehető káosz okozott az előző félév TransFormers frissítési rendjében, de mostanra végre rendeződtek a dolgok, így ma belevágunk az új fordítógárda első munkájába. A füzeteket ezentúl én prezentálom majd, azoktól a számoktól eltekintve, melyeket Elwood hagyott örökül ránk, illetve időszakosan némi külső segítséggel Genzo fog még besegíteni, mint amilyen például rögtön a mai történet is.

A mai frissítés középpontjában ismét az IDW TF univerzuma áll, ám még mindig nem a fővonalbeli történet szálat folytatjuk, hanem egy újabb mini, az Űrdongó első részét hoztuk el nektek. Mint az a fővonalbeli eseményekből már tudjátok, Optimusz távozása után a kétségbeesés szélén egyensúlyozó Autobotok úgy határoztak, hogy új Fővezért választanak maguknak, így esett a többség választása meglepő módon Űrdongóra, aki maga sem igazán tud felhőtlenül örülni a szavazás végeredményének. A választás eredménye azonban kettészakította az Autobotok táborát és egy részük Nagyágyú vezetésvel odébb állt, hogy kidolgozzon egy tervet a Föld elhagyására. De mit is csinálnak ezalatt a Dongóhoz hű Autobotok? Egy barlangban kucorognak, és várják, hogy mit hoz a holnap, miközben még közöttük is akadnak olyanok, akok nem örülnek felhőtlenül az új Fővezérnek. Ezek után nem csoda, hogy felkelti az érdeklődésüket egy rejtélyes katonatiszt meghökkentő ajánlata. Azonban ahogy a mondás is tartja, nem mind arany ami fénylik...

A magyar változatot Genzo és én kalapáltuk össze, míg a beírást és a borítót szokás szerint Tyrant készítette. Jó szórakozást, és minden észrevételt és véleményt kíváncsian várunk a Fórumon!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta