Ki van itt?

Oldalainkat 801 vendég és 0 tag böngészi

street-fighter-ii-turbo-03-hirAz, hogy a mai frissítésünk, a Street Fighter II Turbo harmadik számának borítóján egy SFIV-es karakter, El Fuerte található, ne tévesszen meg senkit. Bár csakugyan volt a füzetben egy háttérsztori vele, ami nálunk csak jóval később fog, egy másik kiadványban kikerülni, egyszerűen csak arról van szó, hogy ehhez a füzethez nem találtam egy legalább 900 pixel széles, vagyis minimálisan felhasználható minőségű A borítót.
Mostani számunk Fei Longról fog szólni. De nagyon. Annyira, hogy az egész jellege egy az egyben egy klasszikus Hong Kong-i akciófilmet fog lemásolni a hős monologizáló életútjának bemutatásától kezdve a hencegő kihívásokon át a fizikailag legképtelenebb fegyvereket felvonultató ősöreg kínai nagymesterekig. És akinek esetleg még bármi kétsége maradt afelől, hogy a Street Fighter világának Fei Longja nem egy az egyben Bruce Lee, annak javaslom, nézze meg alaposan, milyen filmekre emlékszik vissza a füzetben a főhős. A plakátok különösen nyomra vezetőek.
Avagy igen, a történet továbbra se sokat halad előre, mindössze az akkoriban még Kína legnagyobb és talán legfontosabb városában, Hong Kongban tartott előselejtező felét tudjuk le most. Ami arányaiban tekintve kissé diszkriminatív a bolygó legtöbb harcművészét kitermelő országgal, pláne az egész régióval szemben, de hát ha csak limitált mennyiségű karakter áll rendelkezésre, akkor ebből kell gazdálkodni.

És kedd lévén, plusz mert nem gyereksztori kerül ki ma, folytatódik a Shaolin Monks története, aminek a huszonkettedik fejezetében nekikezdünk a meglehetősen hosszúra nyúló bossfight-sorozatunknak. A játékban szólóban ez egy eléggé kemény szakasz, különösen azoknak, akik nem sajátították el a menekülős/távolsági harcot benne (ami viszont eléggé lassú és repetatíven unalmas), mert egy életerőcsíkkal kell lenyomni egymás után több főnököt is. Most az elsőt, Shang Tsungot vesszük elő.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta