Ki van itt?

Oldalainkat 632 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!world-of-warcraft-21

Hát ezt is megértük... Végre-valahára látótávolságba került a World of Warcraft című sorozatunk befejezése, noha azért a cím híveinek még nincs okuk riadozni, tekintve hogy az említett befejezés azért kicsit odébb van. De közeledik, amit azért nem bánok annyira, hisz amekkora hévvel láttam neki eme sorozat honosításának - ami az első saját kezdeményezésű munkám volt az oldal tagjaként - épp annyira belefáradtam már a pozitív visszajelzések majdnem teljes hiányába és az örökös csesztetésbe amit a nevek fordításáért kapok, nagy általánosságban véve elég gyakran. De, és ezen van a hangsúly, honosítótársaim jó részéhez hasonlóan én is csupán kedvtelésből csinálom ezt, így semmiféle kritika nem tud eltávolítani a sorozat befejezésétől.

Ami pedig a mai, szám szerint a huszonegyedik fejezetet illeti, hát mit is mondhatnék róla? Meryl szembeszáll Kathra'natirral és kőkemény akarat párbaj veszi kezdetét kettejük között, ám a kérdés az, hogy vajon melyikük bizonyul erősebbnek: az élőholt mágus vagy a démoni rémúr? Eztkövetően megismerkedünk kicsit Garona tágabb értelembe vett családfájával és némi szóbeli betekintést nyerhetünk a félvér orgyilkos nem épp felemelő gyerekkorába, majd egy új szereplő - Maraad védelmező (jobb oldali képünkön) felbukkanása után végre visszakanyarodunk Theramore-ba, ahol Jaina és Aegwynn vezetésével végre összeülnek a hőseink, hogy összeadják amilyük van, és a tárgyalások végeztével még egy nagy horderejű kezdeményezés is napvilágot lát...

Ami külön érdekessége a mai fejezetnek, hogy az eddigi részekkel szemben kivételesen az intellektus és nem a harc dominál, így a mai egy sokkalta szociálisabb irányultságú fejezet lett. A fordítást ezalkalommal is én készítettem, a borítót pedig beigli69 szállította. Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta