Ki van itt?

Oldalainkat 1123 vendég és 1 tag böngészi

  • iskander

annihilation-conquest-3-hirMivel tegnap a vénséges vén Farek öregapó születésnapját ünnepeltük, és azt, hogy még képes ellátni a klaviatúráig ilyen hajlott korban, a szokásos kétheti Annihiláció mára csúszott. De legalább nem marad el.
A Hódítás fősorozatának harmadik számában Ultron tovább folytatja a döbbenetkeltést, ezúttal ugyanis Csillagúr és csapata van soron, hogy rájöjjenek, ki áll az egész Kree Birodalom kozmikus szintű lenyúlása mögött. Ez a tény, és az a tudat, hogy nem voltak képesek erre maguktól rájönni, akkora égésnek minősül számukra, hogy az egyik tag közülük szó szerint hamuvá omlik tőle. Ha valaki ismeri a Guardians of the Galaxy csapatfelállását, az tippelhet egyet, ki lesz az.
De nem csak öngyilkos kommandósok égnek itt el, nem. Az Evolúció Nagymestere ugyanis értesül erről, és mivel nem tűrheti, hogy valaki valami látványosat csináljon, ezért ő rákontráz és felrobbant egy egész csillagot, hogy csak azért is. Hőseink pedig mindennek a közepén állnak és azon gondolkoznak, hogy akkor most pontosan mi a frászkarikát is kellene csinálniuk azon kívül, hogy a megoldásnak elvileg Adam Warlockhoz lesz valami köze.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta