Ki van itt?

Oldalainkat 646 vendég és 1 tag böngészi

  • Gabi

phantom-frew-1207-hirA tavaly októberi halloweeni Fantom történethez, A gonosz kastélyához hasonlóan idén ősszel (ezúttal rögtön az első napján) is jelentkezünk egy olyan "különszámmal", melyben ugyanazon történet színes és fekete-fehér változata is helyet kap.
Ezúttal A bohóc bosszúja című sztorit mutatjuk be kétféleképpen, melynek főszereplője a tizenegyedik Fantom és neje, a nemrégiben megismert Renata Di Mascarelli. A múlt heti történettel (A világ körül - A velencei fogoly) ellentétben ezúttal hőseink inkább csak szemlélői az eseményeknek, legalábbis egy ideig...
A slágergyanús történet Claes Reimerthi fejéből pattant ki - aki talán a legismertebb Fantom-író a HálóZsák olvasói számára Lee Falk után - és Carlos Cruz illusztrálta, aki viszont meglehetősen rég szerepelt a HZs oldalain. A magyar változatban pedig debütál egy új fordító Nóri személyében, aki valójában már eddig is besegített például a már említett A gonosz kastélya történet végén olvasható kis melléklet illetve az ezúttal is elmaradhatatlan enciklopédia fordítása során.
A mai frissítéssel együtt a fórumon új szavazást is nyitunk, akit ez bővebben is érdekel vessen rá egy pillantást. Jó szórakozást!

Szolgálati közlemény:
Sajna a Heathcliffek frissítése közel egy hete állt. A csíkok most pótlásra kerültek, és a napi széria monstantól a hó végéig megint biztosan fennakadás nélkül folytatódik. - tg

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta