Ki van itt?

Oldalainkat 636 vendég és 1 tag böngészi

  • aanti0

awc-v2-05-hirAz Angyalok élete eléggé felbolydult a nyugati parton Energikonnak az elmúlt számban történt bejelentése után. Sólyomszem ki van borulva, hogy lehetett Energikon ilyen felelőtlen és sározhatta be az Angyalok hírnevét, de még a csapaton belül sincs teljes egyetértés ebben a kérdésben, ami éket is ver a friss házasok közé.
Mindemellett Ultron tovább zaklatja az „apját”, vagyis Pymet, akinek elege lesz a fenyegető telefonhívásokból, és szinte halált megvető bátorsággal – persze az Angyalok birtokának közepéről – közli, hogy Ultron elhúzhat a sunyiba, és nem izgatják a fenyegetései. Ettől Ultron úgy meghökken, hogy a füzet végén egy döbbenetesen meglepő dologgal áll elő, aminek a későbbi részekben még komoly fejleményei lesznek...
De addig is foglalkozzunk csak ezzel a füzettel. Tigra macska énje egyre erősödik, és ez azzal is jár, hogy több kandúrhoz is dörgölőzik. Ám neki ez annyira nem tetszik és megkéri Seregélyt, hogy segítsen neki, mielőtt egy tüzelő macskalánnyá változna. A nyomok pedig egy bizonyos Jack Russelhez vezetnek, és mielőtt még a kutyabarátok örvendezni kezdenének, meg kell jegyeznem, hogy játékos terrier helyett egy veszedelmes vérfarkashoz van szerencsénk, amit persze azt jelenti, hogy nem lesz eseménytelen a találkozás. Ráadásul a véletlenek furcsa játékaként Tűzmadárnak a Pándémonium Mester utáni kutatása is ugyanoda vezet, így hőseink ismét összefutnak a lelkes spanyol ajkú hősnővel. Hm, lehet, hogy ez egy gyönyörű barátság kezdete?
Kiderül majd a jövőben, de addig is olvassátok el a Nyugati Parti Angyalok sorozatának 5. részét, amit Hopkin és tettünk magyarul is olvashatóvá. Ha tetszik, akkor köszönjétek csak meg nyugodtan a fórumon vagy az értékelő rendszeren keresztül.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta