Ki van itt?

Oldalainkat 997 vendég és 0 tag böngészi

street-fighter-ii-turbo-04-hirA havi bunyózást megint csak Street Fighterrel kezdjük. Onnan is az SF II Turbo negyedik számával. Amiben végre túlesünk a kínai elődöntőn is, szóval lassan elkezdhetjük a bajnokság adaptációjának bemutatását is. Ám mielőtt odáig eljutnánk, még megszemlélhetjük, miként verekszi át magát Chun-Li a rárohanó hordán, melynek minden tagja más-más, állatokról elnevezett kung fu stílust vet be ellene. Meg némi vakító port. Ám a csalfa ellenfelek nem számolnak Chun-Li két csodafegyverével, melyből az egyik a néha legalább két és fél méteresre megnövő, átlagos férfitörzsnél is vastagabb izomzatú lába.
A sorozat szerinti valós időbe visszatérve pedig végre megint előrébb mozdulunk a cselekménnyel, aminek a középpontjában a másik prominens női főszereplő áll az SFII-érából: Cammy. Aki szaglászik egy kicsit a Shadaloo-központban. Ahol az ilyesmi komoly veszélyeket rejthet magában.

És mi lehetne alkalmasabb egy bunyós sorozat adaptációjánál arra, hogy lezárjuk az egyik legkegyetlenebb történetű Mortal Kombat-játék, a Shaolin Monks itt megjelent történetét? A huszonhetedik rész ugyan inkább csak egy rövidke epilógus, ám megmagyarázásra kerül benne pár dolog, ami az eddigi fejezetekben nem igazán lett még tisztázva. És mostantól már olvasható a sztori letöltőjének fejlécében említett cikk is, ami gyors áttekintést ad a Shaolin Monks és az MK1-7 világa közötti különbségekről.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta