Ki van itt?

Oldalainkat 539 vendég és 0 tag böngészi

domination factor 3Tovább folytatódik a Fantasztikus Négyes és a Bosszú Angyalainak közös története, a Hatalmi tényező, mégpedig egy Fantasztikus Négyest érintő résszel, a 2.3-as történettel.

Ahogy a korábbi füzetben láthattátok, Strange doktor visszaküldte az F4 tagjait a múltba, hogy szerezzék meg egy aranyalma 4 szeletét. Ráadásul nem együtt, hanem külön-külön, a múlt különböző pontjaiba, ahol idősebb énjeik újraélik fiatalabb változatuknak egykori kalandjait. Láthattátok, hogy hova és mikor került vissza Ben, és most végre kiderül, hogy mi történt a csapat többi tagjával is. Higgyétek el, nekik sem könnyebb a helyzetük, egy fokkal sem. A küldetésük nem fedhetik fel múltbéli társaik előtt, ráadásul még egyszer le kell gyűrniük olyan veszedelmeket, amiken egyszer már átestek. És amikor már azt hinnék, hogy nem jöhet rosszabb, akkor kénytelenek rájönni, hogy igaz a mondás: soha ne mondd, hogy soha…

Tudom, nem árultam el túl sokat a füzet tartalmáról, éppen ezért, ha kíváncsiak vagytok a történésekre, akkor gyorsan olvassátok el a történet újabb részét, és ne feledjétek értékelni is azt, ha kérhetem!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta