Ki van itt?

Oldalainkat 485 vendég és 0 tag böngészi

avengers-260-hirVisszatérnek a Bosszú Angyalai a sorozat 260-ik számában! Ez a szám pedig megérdemelné, hogy akár a Csillagok háborúja vagy a Star Trek egy újabb fejezete legyen. Hatalmas űrcsata! (Habár a Star Trek-hasonlat itt talán nem érvényes, mert itt nem csak egy díszlet előtt rázkódik a kamera, hogy az egy ütközet.) Egymásnak feszülő ellenségek! Tűz Ura meggondolja magát! (Megint.) Színre lép Túlontúli! (Megint.) Thanos az Angyalok oldalán küzd!!! (Me... Micsoda???) De hiszen Thanos meghalt! (Legalábbis ekkor éppen halott volt, de mi tudjuk, hogy a Marvel világában mindenki energiaalapú élőlény, és akkor tér vissza, amikor csak akar, vagyis inkább amikor az írók és a szerkesztők úgy gondolják...)
De talán kezdjük az elejéről. Tűz Ura nem kíván segíteni a gyűlölt skrulloknak, ezért inkább hazatér a Xandarra, ahol viszont nem igazán az fogadja, amire számított. Éppen ezért úgy dönt, hogy visszatér az Angyalok oldalára, és segít elfogni Nebulát. És épp időben határozza el magát, mert az Angyalok a skrull birodalmi armada támogatásával mindent elsöprő támadást indítanak Nebula erői ellen. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: látványos űrcsaták, Csodakapitány, aki mindent bevet, az atomparipáján száguldó és minden űrhajót lekardozó Fekete Lovag, valamint az egy szál rövidgatyában az űrben ugrándozó Herkules.
Ha ez nem kelti fel az érdeklődésetek a történet iránt, akkor semmi sem. Ha pedig még mindig ingadoztok, el kell, hogy mondjam, hogy Nebula olyat állít, amitől Űrróka teljesen paff lesz, de szerintem még ti is leteszitek a hajatokat. És hogy mi lenne az? Megtudjátok, ha elolvassátok ezt a történetet, ami Hopkin beírásával és az én tolmácsolásomban kerül most elétek. Ne habozzatok, inkább szavazzatok! Vagy szóljatok hozzá a fórumon...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta