Ki van itt?

Oldalainkat 457 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!tf-bumblebee-02

Mint azt bizonyára észrevettétek, már két hónapja, hogy nagy lendületünkben belevágtunk egy újabb Transformers minibe, mégohozzá az Űrdongóba, ám ennek ellenére eltelt az augusztus és mégsem érkezett a folytatás. Részletekbe nem mennék, lényeg ami lényeg, egy apró nehézség miatt végül kénytelenek voltunk elhalasztani egy kicsit a folytatást. Ám a halogatás ideje lejárt, így ma nem más kerül terítékre, mint a fent említett Űrdongó második száma.

Aki már elfelejtette volna, legutóbb, miután Optimusz Fővezér feladta magát, az Autobotok két táborra szakadtak, és míg az egyik csapat Nagyágyú vezetésével a Föld elhagyásán munkálkodik, addig a másik tábor Űrdongó vezetésével azon igyekszik, hogy a lehető legtovább maradjon rejtve az emberek érzékelői elől, ami az Égfigyelő hajtóvadászata miatt egyre nehezebb feladat. Azonban mikor úgytűnik, hogy a helyzet már nem lehet reménytelenebb, egy katonatiszt váratlan ajálánlata mentőövet dob a parancsnoki teendőkbe belefulladni készülő Űrdongónak, minek eredményeként hamarosan megszületett egy megállapodás az Autobotok és az Égfigyelő egyik radikális csoportja között: az emberek biztosítják az alakváltók menedékét, cserébe ők levadásszák az embereket fenyegető kibertroniakat. Csakhogy rövidesen megjelennek az első repedések a szövetség lapjain, amikor Űrdongó és társai szembesülnek vele, hogy a soron következő célpont nem más, mint egy régi harcostársuk, az Autobot Blörr...

A magyar változatot a közelmúltban huszadik születésnapját ünneplő Genzo, én és Tyrant hoztuk el nektek. Jó szorórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta