Ki van itt?

Oldalainkat 519 vendég és 1 tag böngészi

  • feelboy76

hir-phantom-sunday-082A múlt heti Fantom frissítés csúszása miatt - amennyiben ezen a héten nem ismétlődik meg a dolog - (nem ismétlődött meg - a tördelő) az a ritka esemény következik be, hogy egy héten belül 4 Fantom történet is kikerül az oldalra (miért nem 4 Nova?? - a tördelő). A múlt szombati Halloween banda (és A 21. Fantom) után továbbra sem tudunk elszakadni a halloweeni feelingtől, így első novemberi Fantom frissítésünk keretében megosztunk veletek egy újabb témába illő sztorit. Ezúttal egy rövidebb Falk/Barry klasszikusról van szó, mely A Guli-Guli boszorkány meséje címet viseli, és melyben ezúttal Vén Mozz tart mesedélutánt Rexéknek.
A mai klasszikus képregény végén is megtalálható két oldal a Fantom enciklopédiából, amiben például Mozzról vagy a Walker-szikláról is olvashattok.
Ami a Micho által szállított aktuális Első év sztorit illeti, a mai rész címe Molok. A cím egy nevet takar, a név pedig egy gonosz varázslót, aki megpróbálja összeugrasztani a dzsungelbéli törzseket különböző fortélyokkal, hogy hatalomra tehessen szert. Ifjú Fantomunknak még nincs elég tapasztalata, hogyan tegyen rendet az egymás torkának ugró törzsfőnökök között, de csak magára számíthat a feladat megoldásában.
A novemberi menetrendszerinti Fantom frissítések a klasszikusok világába kalauzolnak majd mindenkit, azaz három hét múlva is egy Falk sztori várható, ráadásul rögtön kétféle verzióban, de erről majd a maga idejében, és természetesen folytatódik az Első év is, amiben hősünk amerikai tanéveibe is betekintést nyerhetünk. Jó olvasást kívánunk! (a tördelő)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta