Ki van itt?

Oldalainkat 509 vendég és 1 tag böngészi

  • feelboy76

world-of-warcraft-24-hirSziasztok!

Lám, idáig is eljutottunk, pedig sokáig kétségesnek éreztem a dolgot, de ma végre-valahára belecsapunk a World of Warcraft fősorozatának fináléjába.

A WoW huszonnegyedik fejezetében tovább pörögnek az események. Theramore városát ostrom alá veszik Cho'gall elementál hadai, s míg az új Tirisfal Tanács látványos élet-halál harc közepette próbálja visszaverni őket, megkésve bár, de befutnak az újjá született társaság utolsó tagjai is. Eközben Med'an, immár majdnem birtokába került a teljes igazság, hosszas vívódás után rászánja magát, hogy meglátogassa halott apja, Medivh tornyát, Kharazant, ahol is a varázsló által hátrahagyott árny feltárja előtte múltjának utolsó, hiányzó mozaikjait és átadja örökségét, mely immár az egész világ sorsát befolyásolhatja. Med'an pedig nehéz választás elé kerül: hajlandó-e élni a sors és a vére által ráruházott hatalommal és magára veszi-e a reá kiszabott súlyos terhet, mikor már csupán néhány óra választja el Azerothot az Armageddontól? Nos hamarosan kiderül...

A magyar változatot én készítettem, a borítóért pedig beigli69-et kellett egy álló hétig cseszegetnem... Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta