Ki van itt?

Oldalainkat 533 vendég és 1 tag böngészi

  • feelboy76

ma-avengers-16-hirMint a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai tizenhatodik számának címlapján is látható, feltűnik egy híres íjász a színen, aki képes vágyat ébreszteni a női szívekben. De nem Kupidóról van szó! Természetesen nem lehet más, mint a közkedvelt és barátságos... ööö... ez már foglalt... szóval a népszerű íjász, Sólyomszem, akinek a feltűnésével a Bosszú Angyalai csak nyerhetnek.
Vagy talán mégsem?
Lehet, hogy nem véletlen egybeesés, hogy megjelenésével egy időben az új Mesterbűnözők hozzájutnak minden lényeges információhoz kedvenc hőseink mozgásával kapcsolatban s ott csapnak le, ahol az Angyalok nem férhetnek hozzájuk? Természetesen az Angyaloknak is feltűnik az összefüggés és alkalmazzák a régi mondást, miszerint tartsd közel a barátaidat, de az ellenségeidet még közelebb! Amit Sólyomszem, ha az Angyalok hölgytagjairól van szó, nem is bán igazán... (Megértem, én sem tenném.)
Természetesen a gyanú haraghoz vezet, a harag félelemhez, a félelem a Sötét Oldalhoz... eh... már ez is foglalt. (Semmi gond, Farek, ilyen idős korban az ember memóriája már nem lehet olyan, mint pár évtizeddel azelőtt. - tg)
A lényeg, hogy az Angyalok soraiban sincs egyetértés, de természetesen minden jóra fordul a végén, és még az is kiderül, hogy ki is az új Mesterbűnözők titokzatos vezetője. Mindez a sorozat beugró/besegítő beírójának, gorgiasznak a tolmácsolásában - meg persze a sajátoméban.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta