Ki van itt?

Oldalainkat 398 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!tfw-thewhiteknight-hir

A mai frissítésünk egy olyan sorozathoz kapcsolódik, amely immár majdnem két esztendeje frissült utoljára, ez pedig nem más, mint a Zenescope kiadó Csodaország sorozata. Minthogy Gorgiasz, aki a közelmúltban tért vissza hosszas pihenőjéről, nagyon a szívén viseli a sorozat sorsát, hamarjában kezdeményezte az újraindítását. Így tehát most visszatérhettek ebbe meglehetősen groteszk, kifordult Csodaországba, mégpedig a Mesék Csodaországból - A Fehér Lovag oldalain keresztül.

Történetünk hőse Leon Du Lac, egy legendás király legendásan ismeretlen törvénytelen fia, aki mentora parancsára, ellenségei elől menekülve lép Csodaország földjére, ahol magára öltve a Fehér Lovag szerepét, az erény és bátorság megtestesítőjévé válik. De meddig őrízheti meg valaki a becsületét egy világban, ahol mindent kifacsar egy ismeretlen gonosz erő? Nos majd meglátjuk...

A magyar változatot némi módosítással a régi felállás készítette, a beírás Gorgiasz érdeme, a borítót beigli69 készítette, a fordítást pedig ezúttal már én vetettem papírra. Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta