Ki van itt?

Oldalainkat 460 vendég és 1 tag böngészi

  • Mohi01

marvelous-land-of-oz-7-hirMai frissítésünk címe a képes szereplő karakterre utal. Ugyanis mai füzetünk, az Oz csodálatos földje hetedik száma úgy indul, hogy a Madárijesztőt, Oz városának tróntól fosztott átmeneti uralkodóját barátai szó szerint kitömik némi pénzzel, hogy ezzel pótolják azt a rengeteg szalmát, amit hősünk barátai csipkelődéstől való megmentésének érdekében feláldozni volt kénytelen. Mondhatjuk, hogy a bőre alatt is pénz lesz. Vagy hogy sokak legdrágább ismerősévé válhat. Esetleg, hogy ő aztán tényleg ki van tömve. Vagy hogy egy két lábon járó bankká változott. Vagy netán, hogy értékes tagjává vált Tip kíséretének. Vagy bármi egyebet, amit a Felettébb Művelt Vuglibogár is elsütne nekünk, hisz mint tőle is tudjuk, a szóvicc a humor egyik legkifinomultabb formája. És milyen igaza van benne.
Mivel utolsó előtti részről van szó, ideje lassan elérni addig a pontig, amikor már úgy tűnik, hőseink képesek elérni valamit. És el is fognak, hála Glindának, aki megint kénytelen kicsit a saját kezébe venni a dolgokat, és... és alaposan ráfázni. Méghozzá egészen cseles módon, ahogy azt ebben a füzetben olvashatjátok.

Plusz:
Általában, ha nagyon megcsúszok valamelyik hónapban az amerikai eladási listáról szóló cikkel, a következő hajlamos elég gyorsan jönni utána. Most se más a helyzet, máris itt van az októberi listáról szóló értekezés, aminek a DC-fanok most nagyon örülhetnek majd.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta