Ki van itt?

Oldalainkat 457 vendég és 1 tag böngészi

  • feelboy76

avengers-v1-261-hirSziasztok!

Hőseink maguk mögött hagyják a skrullokat, miután a legutóbbi számban a zöldbőrű idegenek helyzete megszilárdult :), és a Föld felé veszik az irányt, hogy folytassák megszokott életüket. Azonban nem mindenki tér velük vissza, így egy titáni Bosszúangyal elindul, hogy a saját útját járja, és felgöngyölítse a családi kapcsolatokat.
A megfogyatkozott Angyalok pedig hazaérnek, de egyik pofon várja őket a másik után: folyamatosan nyirbálják meg a jogaikat, lassacskán kénytelenek lesznek tömegközlekedéssel utazni a bűntettek színhelyére! Ami csak egy fokkal van kevésbé szörnyűséges állapotban, mint a BKV. Ráadásul, ha mindez nem lenne elég, a Túlontúliként ismert lény – akit ti is ismerhettek már az itthon, még a ’90-es években megjelent Titkos Háború, vagy a Quicksilver oldalán elindított, de végül be nem fejezett, ám a Chronopolison most nagy hévvel újraindítási tervbe vett II. Titkos Háború elindítójaként – többször is megjelenik, és nem hagy nyugtot az Angyaloknak.
Ők nem igazán értik, hogy mire megy ki a játék, viszont rettegnek attól, hogy Túlontúli esetleg a rossz irányba tart. Ezért minden erejükkel azon vannak, hogy megtalálják őt, viszont mégis a kozmikus mindenható lény az, aki folyamatosan feltűnik az életükben és nem hagyja őket békén. Ezért Darázs megteszi az egyetlen lépést, ami megmentheti a helyzete. És hogy mi is ez a lépés? Megtudhatjátok, ha elolvassátok a Bosszú Angyalainak 261. számát, aminek magyar verzióját továbbra is Hopkin és én hoztuk el nektek. Szóval kövessétek a szokásos szentháromságot: olvasás-értékelés-véleményezés! Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta