Ki van itt?

Oldalainkat 678 vendég és 1 tag böngészi

  • feelboy76

a-next-07-hirMa ismét visszatértünk Póklány, Hiúz vagy az F5 világába, ahol megleshetjük a Föld legnagyobb hőseinek egy újabb kalandját, a Jövő Angyalai 7. részében.
Ebben a számban több és súlyos titkokra derül fény, mint amire számíthattatok volna! Egyrészt megtörténik Szerver és Fullánk között a nagy beszélgetés, ami már egy ideje esedékes volt, hogy végre tisztázzák a nézeteltéréseiket, és próbálják megosztani a titkaikat. Persze ez nem megy ilyen könnyen, hiszen milyen kaland lenne az, ahol nincs semmilyen ellenség? Épp ezért feltűnik az Ionember egy rejtélyes főnök utasítására, hogy kicsit elbeszélgessen Cassie-vel, és természetesen hatalmas csata bontakozik ki közte és Szerver között. Ráadásul magánvéleményem szerint Ionember eléggé hasonlít Szerverre.
A másik vonalon pedig megtudhatjuk, hogy mit is láttak az előző számban az Angyalok az alagsorban, illetve a legilletékesebb embertől, minden Bosszúangyal titkok tudójától megismerjük az eredeti Bosszú Angyalainak az utolsó napjait és feloszlásuk történetét, az eseményeket, amelyek pl. Herkules őrületéhez vezettek.
A fordítás az én művem, a beírást pedig Genzo eszközölte. Mást nem mondhatok, csak annyit, hogy Athos, Portos és Aramis. Ja, nem! Olvasás, értékelés és véleményezés. Ez a mi három testőrünk, használjátok őket ti is.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta