Ki van itt?

Oldalainkat 578 vendég és 1 tag böngészi

  • feelboy76

Sziasztok!

tf-bumblebee-03-hirNemrégiben ugyan letudtuk a Roncsolók végső harcát, ez nem ok arra, hogy a Transformers fanok hoppon maradjanak, ezért máris belecsapunk a lecsóba, és közzétesszük a múlt hónapban elmaradt Transformers - Űrdongó című minink harmadik fejezetét.

Miután az újonnan megválasztott Fővezér, Űrdongó vezetésével az Autobotok szövetségre léptek az Égfigyelő nevű kormányszerv egyik radikálisabb módszerekkel dolgozó csoportjával, hőseink hamarosan kénytelenek szembenézni a ténnyel, miszerint becsapták őket, azonban a dolog nem okoz komolyabb gondot, addig amíg csupán a Földön bújkáló Álcák levadászására használják őket. Azonban mikor célkeresztjükbe egy Autobot bajtárs - Blörr - kerül, már kiéleződik a morális vita a csapaton belül. A Dongót követő csapat egyértelmű döntésre jut: szabotálniuk kell az Égfigyelőt és kiutat kell találniuk szorult helyzetükből, amíg még nem késő. Ehhez pedig kapóra jön egy korábban szerzett harctéri sérülés, mely révén Dongó visszanyeri szabad mozgásterét. A kérdés innentől már csak az, hogy képesek lesznek-e a széthúzó Autobotok félretenni a sérelmeiket és újra együtt dolgozni a közös célért, illetve hogy véghezvihetik-e a tervüket, mielőtt az emberek felfigyelnek a tevékenységükre és minden rombadől?

A magyar változatot Genzo és én készítettük, Tyrant nélkülözhetetlen segítségével. Jó szórakozást!

Ezen kívül még Recsi azt üzeni mindenkinek, hogy javításra került a csütörtök reggeli X-akták 40. részének borítója és kreditoldala.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta