Ki van itt?

Oldalainkat 563 vendég és 1 tag böngészi

  • feelboy76

domination-factor-av-4-hirA mai nappal és ezzel a résszel befejeződik a születésnapomon elindult Hatalmi Tényező című mini-sorozat, mégpedig a Bosszú Angyalai: Hatalmi Tényező 4.8-as részével. (Megjegyzés: Mivel az adatok alapján olvasóink harmada valamilyen fura oknál fogva nem olvasta a történet F4-es részét, így a link most a mini központi letöltőjére mutat, hátha így kicsit láthatóbb lesz számukra, hogy a sztori feléről lemaradtak... és így talán érteni fogják a mostani szám eseményeit is. - tg)
A legutóbbi részben, a Fantasztikus Négyes: Hatalmi tényező 4.7-ben végre helyére került minden részlet, kiderült, hogy ki-kivel van. Gondolom, nem olyan sok embernek okozott meglepetést, hogy a történtek és az Angyalok nyomora mögött nem a misztikus tudományok mestere, hanem Loki állt, aki egy mesteri csellel bebiztosította, hogy Thor meghaljon, az Angyalok és a Fantasztikus Négyes sose alakuljon meg, így pedig egész Midgard az ő ölébe hulljon.
Persze a hősök nem is lennének hősök, ha nem próbálnának meg mindent, így, miután visszaszerezték az őket megillető testeket, őrületes versenyfutásba kezdenek az idővel, hogy mindent visszaállítsanak úgy, ahogy volt, mielőtt még elfelejtik, hogy milyen is volt az az ÚGY. (Hm, talgaby nyilván azt mondaná erre, hogy ezért is szeretem annyira az Angyalokat és ezt a történetet, mert emlékeztet valamire, csak már elfelejtettem, hogy mire...)
Természetesen nincs egyszerű dolguk, hiszen nem elég, hogy Lokival és a saját, egyre halványuló memóriájukkal is meg kell küzdeniük, de ott van még egy régi ismerős is egy másik múltból, aki szintén kellemetlenségeket okoz nekik. Persze a mondás is úgy tartja, hogy „A kardhal először, a reményhal meg utoljára!”, szóval a jófiúk és lányok nem adják fel, és amikor már minden veszni látszik, váratlan segítséget kapnak...
Ha kíváncsiak vagytok, hogy kiktől és hogyan, akkor nosza, olvassátok el a képregényt!

Szolgálati közlemény: Az F4 Hatalmi Tényező 4.7-es részében lecseréltem a 17. oldalt. A változás nem nagy, egy hirdetőtábla magyarul jelenik meg mostantól. Aki szeretné így látni, az töltse le ismét az adott oldalt.

gallery-newsÉs végül, de nem utolsó sorban egy kis extra a mai napra. Régi közhely, hogy az anyag nem vész el, csak átalakul, így a mai frissítésben még bónuszként szereplő kis fan kiadvány első száma is ezt demonstrálja. Ugyanis biztos sokan emlékeznek még Sepi képgyűjteményes weblapjára, ami egy ideig a HálóZsák aloldalaként is üzemelt. Most Sepi újfent előkerült, és most már önálló kiadványba formálta a régi kis galériáját amelynek első száma immár elérhető az oldalon. Reméljük ugyanúgy tetszeni fog ez is mindenkinek.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta