Ki van itt?

Oldalainkat 1142 vendég és 0 tag böngészi

spider-girl-62-hirSziasztok!

Folytatódik a Póklány életének egyik legfelforgatóbb kalandját bemutató házi készítésű kötetünk a sorozat 62. számával, aminek a legelején May kénytelen venni egy nagy levegőt, és a Háló-hely felrobbanása után mindent kitálalni az apjának. Aki pontosan úgy fogadja a hírt, mi szerint a kamasz lánya egy titkos búvóhelyen osztozott legnagyobb ellenségének unokájával, ahogyan azt sejteni lehet.
Ám az élet és a bonyodalmak itt nem állnak meg. A bűnvezérek elleni támadások csak folytatódnak, és bár némi kedveskedő és szívélyes rábeszélés hatására Póklány megtudja, hogy a következő potenciális áldozat a Vezér kokainügyleteinek legfőbb bonyolítója, a merénylők vagy merénylők a jelek szerint eléggé gyorsan haladnak. és ami még megdöbbentőbb, úgy tűnik, Póklány egyik barátja is belekeveredett a maffialeszámolásokba! Ha ehhez meg hozzávesszük May ismét fokozódni kezdő magánéleti gondjait... nos, nem irigyelhetjük kedvenc hálószövőnket!

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
Egy előre nem látott szoftverhiba miatt az archiválóprogramomban az oldal képregényeinek kb. 45%-a most hibás lett. (Elállítódott, hogy csak lefelé szedjen, és elkezdte visszatölteni az oldalakat, csakhogy mivel a feltöltési sávszélessége közel nulla volt, így minden egyes oldalból kb. 50-100 kB ment fel, ez okozta a JPEG-fájlok szétesését) Ennek igen tetemes hányada (úgy négyötöde) régi honosítás, és főleg az Akció/Fantasy/HaloDark részlegre koncentrálódik. Elnézést kérek mindenkitől. A hiba orvosolható és orvoslás alatt is áll, legkésőbb csütörtök estére előreláthatólag a hibás oldalak 99,99%-át vissza tudom cserélni a jóra. Mindenkitől elnézést kérek a kellemetlenségért.
UPDATE:
Most már minden füzetnek jónak kell lennie. Ám ha találtok még valahol hibásat, azt jelezzétek a fórumon!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta