Ki van itt?

Oldalainkat 1466 vendég és 1 tag böngészi

  • AmbrusAttila

a-next-08-hirkepIsmét várnak ránk a jövő generáció Bosszú Angyalai, az A-Next - A Jövő Angyalai 8. számában. Mivel az előző részben két szálon futottak az események, ezért ez a füzet folytatja ezt a vonalat, és továbbra is két fő csapása van a történetnek. Az egyik vonalon Fullánk és az apja megpróbálja megmenteni Szervert, akiről ugye most tudták meg, hogy sokkal inkább munkaállomás… :) Nincs vesztegetnivaló idejük, ezért – és nyilván azért is, mert biztos ők is olvasták itt az oldalon a kree-skrull háborút – azt teszik, amit ilyenkor kell: bemerészkednek az oroszlán barlangjába… mármint az android testébe. De mindegy, hiszen mindkettőre igaz, hogy bejutni sokkal könnyebb, mint kijönni onnan.
A másik szálon pedig Átok, ’csapás és Álom elindul, hogy végre a végére járjanak az alagsori rejtélynek. Megküzdenek saját félelmeikkel, megküzdenek a múlt árnyaival, de arra, ami várja őket, nem lehetnek felkészülve…
Mondhatnám nektek, hogy elolvasás után értékeljétek itt a képregényt, és véleményezzétek a fórumban is, de nem mondom, mert nyilván tudjátok magatoktól is… :)

Plusz!
Ben Reilly elkészítette a Marvel Enciklopédia következő bejegyzését a nem véletlenül kissé browni címet kapott Angyalok és démonokkal. Amiben hatalmas meglepetésre sok-sok démonról fog szó esni. És ördögökről. Mindez sok-sok színes és érdekes képpel kiegészítve. Úgyhogy jó olvasgatást hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta